Zehra333 Adetime 3 gün var felaket göğüslerim acıyor dokunamıyorum yeşil yeşil damarlar çıkmış belki de yine psikolojik bilmiyorum bi test deneyeyim dedim Böyle çıktı . NOT: KÖTÜ YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN https://www.resimag.com/i/4f7c776b8df
Zehra333 Dezehs inşallah canım eskiden çok üstüne düşüyordum şimdi çalışıyorum bide ehliyetimi aldım çıkıp çıkıp geziyorum ikinci bebek olursa çok ararsın bu günleri diyorum kendime 😂😂
deletedmom472 Zehra333 hayalet bir çizgi var çok dikkatli bakınca ama yinede bekle istersen yanıltıcı olabilir ☺️
KukyFurMama Zehra333 sanki ben de çooook silik gördüm ya da görmek istediğim için gördüm 😬 Rabbim gönlüne göre versin canım birkaç gün sonra testi tekrarlarsın 😘
Buharaa Zehra333 göremedim ama sen canli gördüğün icin varmi yok mu daha iyi anlarsın bi daha test al onu da dene
Beyzanurlina Zehra333 ben çizgi göremiyorum canım var dıyenlerde umulandırmak istemiyolardır umarım seni 🙏🏻
Zehra333 Dezehs inşallah canım rabbim doğru zamanını bilendir en doğru zamanda en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah isteyen herkese