Halenurbytkn Son reglim 16 ocak Subat 16 da idrar testi yaptim silik cikti aksama kan da 124 cikti 20 subatta tekrar kan testi yaptirdim 569 cikti normal mi acaba ? Sizlerin beta hcgleriniz kac ?
Caglaunul Halenurbytkn benim de son Reglim 15ocak pazartesi günü betam 1459 çıktı canım yarın tekrar kontrolüm var
kevsercik Halenurbytkn bence sizinki ikiz olabilir benimki ikiz değerler çok yüksek çıkmis adetinizi 7 gun falan geçsin kese muayenesine gidin bence
Halenurbytkn SevdaKurudere ekim ayinda degerlerim cok az yukseliyo diye dusuk yapmistim ister istemez aklin takiliyo iste
Gulsenkrc Benim de 19 ocak son adet tarihim 15 şubatta 38.3 19 şubatta 78 çıktı sonra ben düzenli artmıyor bir de başka yerde yaptırayım dedim 20 şubat 56 çıktı anlam veremedim başka bir yerde diye mi böyle çıktı yoksa beta mı düştü bilemedim
Suhus000 Gulsenkrc beta düşmüş sanırım cnm sıkma canını olabilir böyle şeyler bi yerde okumuştum böyle düşüp aniden çıkan biri yazmıştı allah işi işte
Halenurbytkn Gulsenkrc benimde ekim ayinda Ilk 20 civarlarda cikmisti bi hafta sonra 150lerdeydi Doktora gittigimde tekrar istedi bu sefer 120 lere dustu doktor bu hafta icinde dusuk bekleniyo dedi o gunu kanamam basladi Sizin ne olur bilmiyorm insallah benim gibi olmaz bi doktora gozukun
Halenurbytkn kevsercik daha doktor muaynesine gitmedim kendim yaptirdim testi bi hafta gecsin sonra giderim diye dusunuyodum hayirlisi neyse o olsun artik 🙂