Aysesuat Arkadaşlar bursadaki özel hastanelerin doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ve muayene ücretleri devlet hastanelerinin ne muayenesi ne dogumhaneleri ve doktorları hıc bişekilde ilgili değiller
elfemrhbbs Aysesuat Esentepe hastanesi normal sezaryan 2750 aynı fiyat normalde epidural istersen 200 tl alıyorlar canm. Doktorda 135 tl muayene
m_eva24 Aysesuat Osmangazi hastanesi şuan en uygun fiyatlı sanırım 115 TL muayene ücreti esentepeye gittim arkadaşın yazdığı fiyatı değilde 165 TL ödedik
momof3 Aysesuat Özel Hayat hastanesine gidiyorum muayene 115 tl.2018 Nisan ayında orda Doğum yapmıştım yeni açıldığı için 1700 tl idi Doğum ücreti.Bu seneki fiyatı hiç soramadım yükselmiştir illaki...
elfemrhbbs m_eva24 emel altundağa gidiyorum arkadaşlarmn tavsiyesi üzerine gittim 38+2 ym memnunum şuana kadar😊 gönül doyranıda iyi diye duydum
Aysesuat m_eva24 osmangazi doğum ücreti ne kadar biliyomusun peki canım bi de arayınca fiyat bilgisi veriyolar mi
Aysesuat Nrgl16 muayene iyi uygunmuş doktorun ilgisi nasıl acaba doğuma giriyolarmi yoksa ebeler mi dogurtuyodur
Nrgl16 Aysesuat ilgisi güzel çoğu arkadaşım o hastanede doğum yaptı. Doktor çok.sicak kanlı bi kere abla gibi muayenelerde. Dogumada giriyor diye biliyorum. Bidahaki kontrolde tekrar sorarim
seher_unl Yigitbebek güncel fiyatmıdır bu bende pembe maviye İsmail beye gidiyorum henüz konuşmadık 6 yıl öncede orda yaptım doğumumu
m_eva24 Ben Gönül doyrana tekrar randevu aldım birde sizin fikrinizi öğrenmek istedim çok teşekkürler.Bu arada Emel Altundağı da iyi duydum.Ve Zübeyde hanımda eşi var Mustafa Altundağ arkadaşımın Doğum doktoru son derece memnun
seher_unl Yigitbebek 6 yıl önceyle kıyaslayınca daha yüksek olur diye düşünmüştüm hep iyi oldu öğrendiğim teşekkürler ☺️🌸