CiaoBella Msaa ben daha eşimi tanımadan rüyalarımda sarışın mavi gözlü bir oğlum olduğunu görürdüm . Sonra eşimle tanıştım eşim de sarışın mavi gözlü. Herhalde eşime işaretmiş dedim. Şimdi oğlumuz olacak.. rüyalarım belki de oğluma işaretti; doğunca anlıcam😊
Aysenaz Bende hamile kalmadan önce hep erkek bebek görüyodum bi kere ikiz erkek bebek doğurduğumu görmüştüm uyandığımda hamile olduğumu öğrenmiştim erkek bebeğe işaret demişlerdi cinsiyeti bekliyoruz bakalim
Deletedmom05 Ben Kiz görüyordum sürekli.. 3 kere aynı bebeği gordum. Artık tamam kız yani dedim Fakat tersine çıktı bende. Erkekmis
Babytmr Bende hamile olduktan sonra rüyamda iki kere erkek olduğunu görmüştüm geçen hafta öğrendikki kızmış 😂 sanırım tam tersi çıkıyo rüyaların
Aysenaz Rabiaphlvn valla cnm hamile kalmadan önce rüyamda erkek bebek görüyordum rüya tabirin de müjdeli haber demisti hatta ama hamile kaldıktan sonra hiç bebek ile ilgili rüya görmedim garip ama önceden çok görüyordum
NaimeYilmaz Aysenurtsr Ne dicektimki başka ne rüyamı sormus ne rüyası için soru sormus yazım şekline en uygun cvbı verdım 😊 Tamam veya pekiden başka uygun cvp bulamadm kendi kendime bişeyler sölemel ıstemedm
MucizemE Msaa rüyamda beş kere erkek bebek emzirdim yıkadım giydirdim ama kızım olacak Rabbim nasip ederse😊🙏🏼
Nur1 Msaa ayy bende hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek gördüm sarılmıştık 🤗 hamileliğimi öğrendim yine rüyalarımda erkek gördüm cinsiyeti öğrendim bebiş gerçekten erkekmiş 👶🏼 allah herkese yaşatsın bu duyguları 🙏🏻
BurcuSiratas Msaa 2 kez kızım olduğunu gördüm ve kızım olacak. Bence kız görürsen erkek, erkek görürsen kız olacak durumu yok