Pnaar Merhabalar 28 haftalık hamileyim, genital bölgede kırmızımsı sivilceler çıkmış, iki gün sonra doktor kontrolüm var. Ondan önce aranızda böyle bisey yaşayan var mı? Gözüm korktu 😔
Eyll_kuzu Pnaar ayyy bu haftalarda herkeste oluyor sanırım benimde öyle oldu ama önceden zona geçirmiştim ben doktorum ağızdan ilaç hariç tüm ilaçları verdi çok şükür geçti birazda olsa zona olan insan tekrar geçirtebiliyormuş herpes vürisüymüş o vücuda yerleşince bağışıklık sistemi düşünce bir daha tekrarlıyormuş ama özel bölge temizliğide çok önemli belki şimdi linç yiyeceğim ama benim kıl kökü iltihaplanmam vardı lazerle çözüm buldum ama gebelikte yaptırmadım jilet ile geçiştirdim sonra kıl kökü ilhtihaplanması oluşmaya başladı tekrardan bende lazere başladım yine
Pnaar A_S_K bilmiyorum kaşıntı vs. bişey de yoktu olsa enfeksiyon olabilir derdim ama...😒 nette de pek bilgi yok.🙄
A_S_K Pnaar belki günlük ped falan kullanıyorsanız ondan olmuştur. BEndede enfeksiyon çıkmıştı ama hiç bir belirtisi yoktu. Geçmiş olsun kimsede yazmamış 🤔
Pnaar A_S_K aynen kimsede yazmamış sacma sapan bişey olsa herkes yorum yapardı. Kontrol zamanını beklicem mecbur 😔
Pnaar Eyll_kuzu ilk defa böyle bişeyle karşılaştım hamilelikte olunca insan tedirgin oluyo. Bakalım 2 gün sonra doktor kontrolüm var onu beklicem 😒
Pnaar Eyll_kuzu ilk defa böyle bişeyle karşılaştım hamilelikte olunca insan tedirgin oluyo. Bakalım 2 gün sonra doktor kontrolüm var onu beklicem 😒