Anneyimmmmm 38+2 haftalığım yüksek ihtimalle sezeryan olacağım daha net değil ama bebeğim dönmedi öyle olacak gibi. Yürüyüş sezeryan içinde önemli mi acaba yoksa sadece normal doğumu mu kolaylaştırıyor? Birde bebeğim döner mi sizce bu saatten sonra 🤷♀️😄
Esramese Anneyimmmmm sezeryan kesinse doktr pek onermiyor ablama yuruyusleri kesmisti dogum sancilarin tutmasn cocuk ters makat gelis baslar dogum diye
madl41 Anneyimmmmm sadece boşuna yormuş olursunuz kendinizi😊 Yürüyüşde amaç rahim ağzı açılsın kemikler genişlesin😊
ozgurhayalim Anneyimmmmm bende 36 haftalıgım hala dönmedi. Hiç yürümüyorum açılma olmasın diye doktor sezeryan dedi çünkü
Anneyimmmmm Esramese anladım canım kesin değil ama dönmez gibi me geliyor artık o zaman ben yatıyım artık 😄
Anneyimmmmm madl41 doğru haklısınız p.Tesi kontrolüm var bakalım doktor sezeryan tarihi verirse artık yatarım ama vermediği içinde yürüsem mi döner mi son anda diye de düşünüyorum 😊
Esramese Anneyimmmmm eger başı buyuk degilse donme sansin olabilir basi buyukse tamamen sezeryan seninki
Esramese Anneyimmmmm anladm canim ablamdan dolayi biliyorm bnde basi iriydi ve hic donmedi kime gittiyse sezeryan dedi
Anneyimmmmm Esramese başı iri olduğundanmıymış hiç dönmemesi. hiç bilmiyordum bende üzülüyordum ama demek kafası büyük olduğundamış o zaman. Artık kafama takmam napıyım elimde olmayan sebepten dönmemiş demekki koca kafalım 😊
Esramese Anneyimmmmm aman canim son haftamz artk saglikla gelsnde sezeryan normal birinden biri katlancaz artk