Gulay2121_serkan Arkadaşlar tatile gidecem de suya girsem bebek için bi sakıncası yok umarım bi bilginiz varmı eşime yoktur heralde dedim ama doktora sormadan önce bi sizinle danışayım dedim 22 haftalık hamileyim
Matmazell Gulay2121_serkan doktorum bana da yüzebilirsin ama enfeksiyon olmaması için altını ıslak tutma dedi canm çıktığında değiştirirsen mayonu veya bikinini sorun olacağını sanmıyorm doktorun da aynısını söylicektir büyük ihtimal 😊 ama muhakkak danış doktoruna
Pinkbabe Gulay2121_serkan Canım 19+5 hamileyim bende 12.haftadan beri neredeyse hergun yüzüyorum doktorum da yüzmeyi öneriyor sadece deniz suyunun çok soğuk olmamasını ve temiz olmasını istedi bide bikini altını ıslak bırakmamak gerekiyor iyi tatiller ☺
Dniiz Canım ben hep giriyorum sakince yüzüyorum çıkınca hemen bikinimi değiştiriyorum hiç bir sorun yaşamadım çok şükür
Aryabanu Sürekli makat pozisyonda olan bebeğim yüzme sayesinde doğum pozisyonu aldı 🤗 doktor devamlı yüz dedi banada bel ağrılarımada iyi geliyor yüzmek. temiz su olmasına dikkat et 🙋🏻♀️