Yenianne61 Fatiheren_61 Kubra Baki Erin'i oneririm kesinlikle.Onun disinda hicbi doktora gitmenizi tavsiye etmem.
Meyra61 Yenianne61 kübra hanımın ters bir anına denk gelmiştim önyargılı olarak gitmedim ama iyi bi doktor olduğunu eşiyle birlikte koordinasyonlu çalıştığını biliyorum
Fatiheren_61 Meyra61 ufuktan memnun kalmadınız galiba .bayan doktorlardan randevu alamadım .acaba izindeler mi .yakın zamanda gittiniz mi
Meyra61 Fatiheren_61 yok hayır memnundum çalışıyorum uygun randevu bulamadım tecrübeli kuzenlerimde abdulkerim beyi önerdi
Yenianne61 Meyra61 ufuk beyi kesinlikle onermem hemsire arkadaslarimdan ufuk beykr calismis olanlar var ve kesinlikle gitmeyin derimm. cok guzel ilgileniyor fakat dogumda ayni seyi soyleyemeyecegim
Fatiheren_61 Meyra61 hadi ya hayırlısı artık .şeker yüklemesi yaptırmam lazım öğleden sonraya kalmam inş. 😞
Yenianne61 Meyra61 Kubra hanim kesinlikle numunedeki tek iyi doktor diyebilirim hem ilgi bakimindan hem de dogum bakimindan.
Meyra61 Yenianne61 ben kadın doktorlara güvenemiyorum açık söylemek gerekirse ne diş doktoruna giderken tercih ederim ne de bu konuda