Kızlar mrb ben Artvin Şavşat ta oturan birisiyim yaklaşık on gün önce yani o zmn 10+4 haftaydım ve 4,5gündür aşırı belimde ve sol kalçam da ağrı vardı yürüyemiyordum hareket edemiyordum geceleri uyuyamıyordum bile allahtan annem gezmeye diye bize gelmişti vardı yanımda herşey o yapıyordur Allah razı olsun ben hiç hareket edemiyordum sonra eşim toparlamaya başladığı görünce görevden geldi kalk acile gidelim dedi neyse gittik taksiyle orada da hiçbişey yapmadılar parol yazıp gönderdiler sonra ben sağlıkocağındaki ebemi aradım abla böyleyim diye o da niye tahlil almadılar bebeğe bakmasınlar sabah kadın doğuma git dedi muhakkak neyse sabah oldu hastaneye gittik doktor izne ayrılmış sonra ben tekrar ebeyi aradım o da cık direk yanıma gel dedi gittik annemle prdakı doktorda bizi korkuttu bugün hemen kadın doğuma gitmeniz lazım yarını beklemeyin yarın olmaz esin gelsin fln dedi esimi aradı konusu dedi düşük tehlikesi var bugün bebeğe bakılmalı eşim teli kapattı zoraki görevden izin alıp geldi arabamız olmadığı için güç bela araba buldu birinden sonra bibuçuk saatlik yolu teperek korkuyla Artvin'e gtiik ama nasıl eşim nasıl korkuyor bişey olacak diye arabayı nasıl kullandı siz düşünün neyse sonra saat 12.30da biz hasta kabule gittik durumu anlattık dedik sırayı kapattı sekreterin söyleyin açsın gittim o da desinki doktorun keyfine kalmış bişey isterse verirdi isterse vermez doktorla konusun dedi sonra doktor geldi içeri girdik birkaç hasta bende durumu anlattım sevklı geldim böyle böyle dedim sonra bana bir çemkirdi kızlar anlatmam işte "bu saatte muayene mi olurmuş tüm uzmanlar çıldıracaz artık Amerika da cinse rusyada gebelik boyunca iki defa ultrasona girilirmiş bana daha hiçbişey sormadan bunları söyledi bağırdı" neyin var yok demedineymiş bir hafta önce bebek ultrosanda görüldüyse bişey olmazmış senin işin benimle değil fizik tedaviyle dedi başından gönderdi hiçbişey demeden çıktım odadan direjçk lavaboya gittim ağladım sanki ben bunları haketmişim gibi bebeğimi düşünüyorum halbuki doktorun yaptığına bakın çıktım lavaboda eşim sordu noldu ne dedi fln bende anlattım o da sinirlendi sonra fizik tedaviden sıra aldık kapıya vurup girdik kapıda kitli anlattım oradaki bayanda ilgili değil afedersiniz ama iki popoma elledi gönderdi yat mat dedi dinlencekmişim guya sonra eşim dediki ebeni arasana napalım aradım ebede desinmiki başka doktora sıra al bebeğe baktır tmm dedim ama o doktorda ameliyatttaymıs yapacak bişey yoktu sonra dışarı cıktık esime gidelim durmayalım burda dedim meğersem o da benim ağladıma dayanamayıp sağlık bakanlığını arayıp şikayet etmiş sonra yok gitmicez dedi sonra bizi başhekimlik çağırdı derdiniz ne diye anlattık herşeyi adam doktorları haklı görüyor neymişte iletişim bozukluğuymuş fln neyse özürlendi geri eve geldik ama o gun anlatılamazdı neler yaşadığım kızlar ben ne yapsaydım haksız mıyım sizce? ( bu arada Artvin deki doktor erkek anlayan anlamıştır kim olduğunu) daha sonra gittim Ardahan da tedavioldum ve şöyle bişey daha vr aynı doktor komşumada ikili teste gittiğinde senin bebeğin ölmüş git benim hastam çok ben canlı gebeliklere bakarım seninki ölü 10gün sonra gel alırım demiş gülmüş göndermiş bu olaya da on beş gün oluyor o kadında o kadar bekledi zehirlenme ihtimaline karşı bile sonra aldırdı.. Ben bu doktor olduğunu sonradan öğrendim.. Diyeceğim o ki Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın.. 😞😞Uzun oldu ama hakkınızı helal edin 😥