Bebegimibeklerkennn Kızlar 35 haftalığım. Dün kontrole gittim vajinit olmuşsun dedi alttan muayene ettikten sonra. İlaç yazdı fitil. Vajinal enfeksiyonun bir riski varmı? Bebeğe zararı filan olur mu acaba
Mavilianne Bebegimibeklerkennn çok ilerlemeden enfeksiyon müdehale edildiği sürece bir zararı yok canım 🌸
Bebegimibeklerkennn Mavilianne tamam cnm ilaç yazdı zaten bu gece başlayacağım kullanmaya. İnşallah geçer
Mavilianne Bebegimibeklerkennn Benim sadece ilk haftalar olmuştu fitil verdi kullandım geçmişti canım. Ara ara yanma tarzı oluyor yine sağlık ocağında ki ebe sirke ve suyu karıştırıp yıka demişti 2 kere yaptım onu da 😂
Bebegimibeklerkennn Mavilianne benim hiç şikayetim yoktu canım. Ne ağrı ne yanma sadece akıntım vardı o kadar. Alttan muayene ederken söyledi doktorum
Mavilianne Bebegimibeklerkennn O zaman dediğin gibi doktorunun anladığı bir durum olmuş çünkü enfeksiyon da kokulu ve yanma olursa ben öyle anlıyorum
Bebegimibeklerkennn Mavilianne olabilir cnm doktor bilmese vermez ilacı zaten. İlaç 6 tane zaten kullanayım bakalım