Bbsryldzkn Herkese merhabalar ☺️☺️ Süt sağma makinesi bakıyorum lakin daha bulabilmiş değilim önerebileceğiniz herhangi bir marka var mı acaba ☺️☺️
Pinar4063 Bbsryldzkn arkadaşım kullanıyor ebebekte satılan ikili elektrikli baby plus markası onu aldım henüz kullanmadım ☺️
Bbsryldzkn Resiruh043 kimisi cift olarak elektrikli alın diyo masajlı alın diyen var benimde aklım karıştı valla 🤔
Efecik Bbsryldzkn eğer çalışan anneysen Elektrikli alman mantıklı olur ama evdeysen manüel almanda yeterli olabilir ben chicco manuel aldım
sewcan Mamajoo markaso cok iyidir tabsiye ederim boyle baska bir post daha vardi oradan da takip edebilirsiniz isterseniz tecrubeli anneler yorum yapiyorlardi:)
Pnrhmz Bbsryldzkn e bebegin kendi markası var alan herkes çok memnun olduğunu yazmıştı bence fazla ücret ödemeye gerek yok ideali o 😊
Damla01 Bbsryldzkn Manuelde kuzenim cok zorlanmisti. Ebebekten baby plus aldm 2 li elektirikli olandan aldim. Henuz kullanmadim ama kullanici yorumlari iyiydi ona guvenip aldm 😊
Deda Bbsryldzkn Bim e gelmişti geçen hafta manuel keşke alsaydın. Ben manuel kullanıyorum biraz elim yoruluyo ama memnunum elektrikli hiç denemedim☺️ Zaten birtek onuda biyere giderken anneme bırakırsam süt sağardım şimdide kahvaltısını hazırlarken sağıyorum okadar😊
Sasah1441 Bbsryldzkn çok arastırdım lansinoh tekli elektrikli aldım herkes onu öneriyor Manuel alma bence ikiliyede gerek yok bu benim fikrim
ozlemky Bbsryldzkn Philips Avent elektrikli hediye geldi bana, masaj özelliği falanda varmış. Sonrasında araştırdım en çok tavsiye alan pompalardan biriydi. Daha kullanmadım ama 😊