Dilanckr62 29+1 deyim ve aşırı mide yanma problemim var sizde de aynısı oldu mu ve nasıl başa çıktınız 😞😞
CicekGirayBysl Dilanckr62 hiç geçmeyecek gibi midem yanıyor renne çiğniyorum bi de ılık süt başka bişi fayda etmiyor 35+5 olduk sonuna kadar çekicem galiba 🤦🏻♀️
Buharaa Dilanckr62 benimde cok yanıyor midem geceleri uyuyamıyorum. Önceden maden suyu içiyordum biraz rahatlıyordu. 35 haftalık oldum simdi ne icsem fayda yok artik dayanamadığım icin doktorumdan şurup isticem
gdaslik Dilanckr62 midem yandıkça gaviscon içiyorum iyi geliyor. Tavsiye ederim doktorunuza anlatırsanız yazcaktır ben bittikçe yazdırıyorum
Dilanckr62 pamuksekerinannesi doktor şurup verdi yanma ile alakalı fakat çokta bağlanmak istemiyorum ilaca doğal yollar daha mantıklı geliyor 🙄
Dilanckr62 Buharaa doktor hamilelere verdiğimiz şurup standart demişti bi anlık kesiyor sadece umarım sende daha çok etkisini gösterir 🙏😓
NihanMine Dilanckr62 canım ben 16+2 haftalığım bugğn geldim kontrolden dün gece de uyuyamadım mide yanmasından doktora sordum gaviscon kullanabilirsin gebelere bundan tavsiye ediyoruz dedi 😊 bende öncesinde süt soda falan denedim ama işe yaramadı