Elanazzz Haftamdayım ilk haftalardan sonra hiç böyle halsiz değildim iki gündür çok halsizim bi sorunumuzda yok şükür ama adım atmaya halim yok sizde de oldu mu böyle bi durum 🙁
Cerenylmzz Elanazzz 16+4 getirdiğim su bardağını geri götürmek dahi istemiyorum 😂 benimki biraz üşengeçlige dönüyo sanırım
Ebruliiii Elanazzz oluyo canım hormonlar etkiliyor bi ara halsiz olcan bi ara çok enerjik değişkenlik göstercek ama ilk zamanlar oluyor benim öğleden sonra uykuçöktürüyodu bi markete gidip gelsem hemen uyumak istiyodum
Burcu92 Elanazzz bence normal canım benim de 27 hafta oldu bu ara ayakta bilr durmak istemiyorum yemeği zordan yapıyorum ne yemek yemek istiyorum ne gezmek sürekli uzanmak dinlenmek istiyorum bu sefer de belim ağrıyor yatmaktan 😁
Kubraarikan Elanazzz çok normal canım ilk aylarda ve son aylarda öyle oluyorsun bende kafamı kaldıramıyordum ilk aylarda 2. Üç ay en güzel zamanın oluyor son üç ay ilk zamanlara geri dönüyorsun halsizlik başta tabi ki
Elanazzz Cerenylmzz bende aynı durumdayım ama iki gündür böyle olunca korktum çok fazla iştahım da yok
Elanazzz Ebruliiii ilk iki hafta oldu sonra geçti şimdi tekrar olunca garipsedim yarın kontrolüm var zaten
Cerenylmzz Elanazzz normal canım korkma ben dışarı çıkmak istiyorum çıktıktan yarım saat sonra modum düşüyo eve dönmek istiyorum vs. Korkma normal
Elanazzz Cerenylmzz evet ya çok gezesm geliyo ama hiç halim yok 10 dakika sonra bitkin düşüyorum canım bende bu haftalar daha rahat enerjik geçer diye duymuştum
Cerenylmzz Elanazzz kişiye göre değişiyor canım bu aylar hamileliğin balayı ayı derler ama ben çok halsizlik durgunum üstüne bide sıcak havalar hiç bişey yapmıyorum kişiye göre değişiyor yani ama en kısa zamanda toparlarız bizde inşallah