Bsratemiz Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim bazen bebeğimin hareketlerini çok güzel hissediyorum bazı anlar ise nerdeyse hiç hareketlerini hissetmiyorum ilk gebeliğim ve hemen korkmaya başlıyorum kızlar normal mi sizce ? 😔Benim gibi olanlar var mı acaba 🙏🏻
SenaGuse Bsratemiz gayet normal çünkü onlar da anne karnında uyuyabiliyorlar. Ayrıca gün içinde hareket ettiğinizde bebeğiniz de yoruluyor. 31.haftamdayım bende bazen hissetmiyorum
R_abia Bsratemiz 28 haftlık hamileyim inan günü gününü tutmuyor mesela şuana kadar çok az kımıldadığını hissettim çok değişken yani hareketleri 28 den sonra düzene girer diyolar hareketleri bakalım görücem bende 🤷🏻♀️☺️
minikkurabiyem2019 Bsratemiz ıyuyordur canım bende telaslanıyordum ama bir günü bir gününü tutmuyor bugun sakinse yarın cok hareketli bizim kız ☺️ Simdi 28 olduk düzeldi gibi özellikle sabah aksam daha cok hissediyorum hün içerisinde ayakta hissetmeyebiliriz
Hazelkrnz Bsratemiz sabahtan akşama hissetmediğim oluyor akşam oynuyorum biraz bi tekme atıyor devamı yok bu haftada normal sanırım 🤷♀️
Susam05 R_abia bende 28 haftalık hamileyim dediğiniz gibi her gün değişiyor hala. Bu ara bide dönüyor mu yoksa içeri de başka oyun mu buldu kendine bilmiyorum ama tekme dışında da yuvarlanma hissediyorum