Fatos88 Merhaba Güzel anneler yakın dönemde Eminönü havuzlu Handan alışveriş yapanlar var mı? Fiyatlar genelde nasıl? İstanbul da başka nerelerden alışveriş yapabiliriz? Önerilerinize ihtiyacımız var 💗
Mutluhamis Fatos88 ben oradan alışveriş yaptım 5tlye zıbınlar dışında dışarıdakilerle çok fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum şu açıdan iyi giyisi konusunda herşeyi Bi yerden alabilirsiniz 10 yer dolaşmanıza gerek kalmıyor ama fiyat açısından dediğim gibi
Haribo42 Fatos88 gecenlerde arkadasim toplu alisverise gitmis oraya hicte ucuz degilndedi koyafetleri 1500 tl tutmus biberon vs arac gerec ivir zivir 750 filan tutmus.. bebek arabasini ordan almamis (bilmiyorum varmi) besigide ztn 1000 civari ki daha cok eksigi cikar :)
Alice Aşırı pahalı biryer kafayı yemişler ebebekten almanı tavsiye ederim evebekten daha yüksek çünkü fiyatları birkere gittim birdaha asla gitmem en azından kaliteli garantili giydirirsin çocugunu ve bazen indirim oluyor takip edebilirsin
Mlssa Fatos88 Ben gittim cnm sanırım mağazanın adı Kısmet Bebe. Her şeyi bulabilirsin orada indirim de yaptılar sağolsunlar toplu aldık diye. 2 kez gittim ikisinde de aynı mağazadan aldm memnun kaldım fiyatlar da normal.Bazıları dışarıya göre ucuz bazıları bi tık daha pahalı.Her bütçeye göre var ztn havuzluhanda
Adves Fatos88 canim cesit olarak hersey bulabiliyorsun ama fiyati piyasaya gore ayni zamanin varsa indirimleri takip edip oyle al ben sadece bi kac parca aldim ordan
Fatos88 Yurtdışından alışveriş için geleceğiz o yüzden zamanımız kısıtlı HavuZlu hanı önerdiler, araştırmak için de çok vaktimiz yok o yüzden Bilgi almak istedim. Herkese çook çoook teşekkürler 🙏