Badevehande Naciyegormez o haftadan sonra anlaşılıyor tuvalete gidince yada gaz çıkarınca göbek gitmiyorsa bilki bebiş yüzünden😂
Badevehande Ayse_Gul nasıl ya ben hamile pantolonu taytı ve tişörtü giymeye başladım hiçbir eski pantolonum olmuyor olan bol tişörtleride mecbur kaldıgımdan giyiyorum bende 21 haftalığım😰😰
Helen0101_ 22 haftalığım ben de. Doktorum eğitim için başka bir şehre gitti. Ben de başka bi doktora başladım danışmadaki kız gebelik var mı dedi 😮😂 kilo aldım ama karından değil göğüs ve popodan 😕
Ayse_Gul Helen0101_ 😂😂 bende aynı kaynanama gittiğimde komşuları sana hamile diyorlardı dedikleri an çıldırıyorum😂
Ayse_Gul Badevehande ama insan korkuyor 22. Haftaya gircem göbek yok çocuğa bişey mi oldu diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Hanife12 Hamile kalmadan once cok hafif ayva gobegim vardi ama kendim zayiftim 50 kilo ile hamile kalmistim suan 9 haftalik hamileyim ve 4 aylik hamile gibi gobegim var goren hamilemisin diyor 🤔🤔
gulcan1221 Naciyegormez ben zayıfım 15 haftalığım hiç yok göbeğim bazen kendine diyorum sanki hamile değilim ne hareket hissediyorum ne de karnım büyüyor 20 haftadan sonra çikacak diyorlar beklicez cinsiyet öğrendiniz mi?
Badevehande Ayse_Gul sen beni gör kalçama kadar çatladı kilo alıp vermekten yani hamile olmasanda bazen çatlıyorsun ama hamilelikte göbek çatlağı moral bozuyor😕