Esramese Mehtaponur ikisini karistirmiyorm canim sende he 😂😂😂 geceleri acikinca az bi ekmekle salatalk kemiriyorum yaninada soda kahvaltilari yaninada mor lahanayi doğrayıp azcik salata yapiyorm mide hazmediyor
Mehtaponur Sumide Ayva miii en sevdigimm meyvelerden biri sonbahar olsa da ciksa raflaraa 😁 Sanirim ben de iyi ki kışın dogurdum dicem cunku kış meyve sebzelerini daha cok seviyorum 😅
Mehtaponur ebrarmom08 Benim normalde istah fazladir ama hamilelikte eskisi kadar yiyemiyorim ayni performans insallah dogumdan sonra da devam eder 😅
ebrarmom08 Mehtaponur bende hamileyken surekli yemek istyodum 75 kiloyla doguma gittim 10 gunde 10 kilo gitmis 😂 5 10 kilo daha verrsem yeter 😌
Julej Mehtaponur cinsiyet belli mi bak bende öyleydim elma gibi limon yedim tuzladım hala da öyleyim 33 haftalığım erkek :) yoksa seninde mi erkek geliyor 😇
Mehtaponur Esramese Ben ikisini karisik sandim 😁😁 Afiyet olsun mor lahana bol limonla tuzla guzel olur 😁
Mehtaponur ebrarmom08 1 ay dikkat ve hareket ederek 5 kiloyu rahatca veririsin zaten 😁 Sen kavuşmuşsun sira bizde bakalimmm 😊
ebrarmom08 Mehtaponur evet darısı basiniza 🙏❤ istah olmadigi icin 5 degil 15 kiloda veririm 😂 mecburiyetten yiyorum cocuk sut bekliyo😊
ikicocuklubiranne Mehtaponur herkes bir şeyleri severek yemiş çok özeniyorum 😄 30. Haftamdayım her şeyi normal yedim. Normalde de ne seviyorsam onu yedim hala da öyleyim 😄
Mehtaponur ikicocuklubiranne kadin vucudu gercekten garip bir yaratilis 😁 Bende sizin gibi olurim diye dusunmustum her seyden yerim diyodim ama oyle olmadigini basa gelince anladim 😅 Asla yemek secmeyen bir insandim
ikicocuklubiranne Mehtaponur bende tam tersi çok mızmız her şeyden tiksinirim falan diyordum çok şükür hiçbiri olmadı 😀
Kfkf Mehtaponur hergun iki tane limonu mutlaka bütün yiyorum yiyemedim mi rüya ma giriyo aynı sekilde çilek di çilek gectı lımon ve karpuz yerini aldı 😀😀😀😀 lımon hayatımda hiçç yemem bide ben 😣🤣 dogduk dan sonra gecer umarım yzüm bile ekşimiyo ekmek yer gibi yiyorum
Mehtaponur Kfkf Bende limon kabugu siyiramazdim artik siyiriyorum 😅 O bisi degil kilosu da pahali limonun 😅
Sedayt Mehtaponur ilk günlerde salatalık turşusuydu sonra 4 ay kustum hiç bişey yiyemedim. Sonra çağlaya düştüm. Daha sonra eriğe düştüm şimdi hiç bişey 😂
Nur___ Mehtaponur aynısından bende tuzlu sirkeli limonlu salataya ekmek banıp suyunu içmek, peynir zeytin, şeftali kiraz, erik bunlar başından beri favorimiz kızımla 😍🤲🧿