Gulcan_b ryhnpkk daha once test yapmadim cnm . 13 gun yaptim bariz net iki cizgi cikti. kan testini bugun verdim. adet tarihime gore 4+6. .
minikmucizemmmmmm ryhnpkk bugün 12. gün. Sabah yaptım idrar testi evde ama başta negatif sandım bekledim 10 dk içinde aşırı silik çizgi gördüm emin değilim ya o yüzden iki üç gün sonra tekrar yapcam
ryhnpkk minikmucizemmmmmm inşallah vardır Rabbim istiyen herkeze nasip etsin bakalım benim nolucak varmı yokmu
minikmucizemmmmmm ryhnpkk Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı sağlıklısı olsun, hepimiz için
Omay0707 ryhnpkk iğne etkisi gün geçtikce yükselmez miş araştırdım düşermiş yarın 47 den yüksek cıkarsa kesin hamilesin
esratmbs Sbnm06 canim gozun aydin demek istiyorum 🙂 14 gune tamamla yani 2 gun sonra test ver catlatma ignesi bu belirtileri yaratmaz sadeve kanka betahcg oranini yukseltir bu belirtiler tuttugunun habercisi insallah
Powergirls ryhnpkk günden güne artıyor canim azalma olmalıydı iğne etkisiyle alakası yok artmaz deger tam tersi günden güne azalır hayırlı olsun şimdiden bebis haftaya keseyi görürsün ☺
Powergirls ryhnpkk artışa bağlı kimyasal olma durumuna olabilir arkadaşımında yavaş yükseldi sonra düştü