Kubuuu1 Rbs111 benimde gönlümde kız vardı ama hep erkek hissediyodum çevremdekiler de hep öyle diyordu 😊
Kubuuu1 Semanurakyel kesin söylemesi daha iyi sanki 🤭 bana da keşke emin olmadan şöylemese miydi acaba diyorum 😂😂
Beyzakvrkk Kubuuu1 aynen doktor pozisyonu açık ve bacak arası boş genede net diyemem demişti bizede 🤗
Rbs111 Bebisim_1208 hım doktor daha iyi bilir ama canım sana verilen usg net değildir. Onun ekranı daha net yoksa çıkıntıyı görürdü
Bezelyem1q Bebisim_1208 sen 2002 li değilmisin hemşire nasıl oldun anlamadım kimlik yaşına göre okuyo olman gerek 2001 li Kardeşim var bu sene mezun oldu liseden anlamadım yani nasıl hemşirelik
Beyzanurlina Kubuuu1 biz ultrasyonda baktımızda hep bi çıkıntı vardı canım erkekde diyemiyodu doktor kuyruk sokumu tarafındaydı çünkü çükü biraz daha yukarda olması gerekıyomus kızımjz olcak hayrlısıyla 🤣😂😂
Kubuuu1 Beyzanurlina bizde hiç çıkıntı yok 😂 video çekmiştim tekrar tekrar izledim bacak arası dümdüz çizgi gibi 🤭
Bezelyem1q Bebisim_1208 şaka mı ne şakası kadın sana sormuş bu kadar eminsen erkek olduğuna çıkıntı olduğuna sağlıkçısın o zaman yoksa doktordan DHA iyi mi bilceksin
Bebisim_1208 Bezelyem1q sanane arkadaşım bu seni Niye bu kadar geriyor ki işine bak bnce seni ilgilendirmeyen konulara pek girme
Bebisim_1208 Bezelyem1q sanane arkadaşım bu seni Niye bu kadar geriyor ki işine bak bnce seni ilgilendirmeyen konulara pek girme
Seda_123 Kubuuu1 Canım benim doktorum bu haftalarda yanılma payı çok olduğu için söylemedi 15 haftalıkken gel kesin söylerim belli olur dedi