BenazirAkta Kızlar 39. Haftadayım kafayı yiyecem haftalardır yatamıyorum yatağıma karşı fobim oluştu ayaklarım kaşınıyor yerimi yadırgıyorum artık yorgan yastık değiştirmekten gına geldi psikolojim bozuldu ne yapcam 😔
Oge BenazirAkta bende uyuyamıorm ama sizin gibi olmadm henüz Allah yardımcınız osln az kalmış bi avazda kurtulun inşallah
NazLByrmgLuu BenazirAkta bunlar hep doguramadıgımızdan 😁 bende 39 um mide yanmasından kaburga agrısından en az saat 5 e kadar oturuyorum 😔
Nuranyldrm BenazirAkta bnde aynı şekildeyim yatak görmek istemiyorum doktoruma danıştım ıhlamur papatya Melisa çayı iç rahatlatır dedi tv bakmaktan evde boş boş dolanmaktan sıkıldım artık gündüz mutfak temizlemiyorum gece oyalanayım diye o dereceye geldim
Busrahanim BenazirAkta bende de aynı durum artik uyku düzenim bozuldu çok sevdiğim yatağıma yatasim gelmiyo odaya giresim gelmiyo hamilelikten heralde inşallah geçer doğum dan sonra
Dilekdefne BenazirAkta bendede ayni gecelerden nefret eder duruma geldim. Uyku duzeni zaten yok 3 4 saat uyuyunca insan sevinirmi boyleyken seviniyorusun☹☹
BenazirAkta Aynen kızlar kafayı sıyıracak duruma geldim hayır gündüzleri bi gram uyusam neyse doğsa da bebişlerimiz annecikleri de rahat etse