ZeynepKrc Günaydın tatliş anne ve anne adayları 13+5 olduk saçlarım sarı ombre çok fazla beyazım var doktorum hamilelik boyunca boyayı yasakladı, hiçbirinin doğal olmadığını söyledi 😔😔 siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi?
Deletedmom667 ZeynepKrc bnmde saclarım ombrelı renk acma ıslemi yasak dedi gebelikte.sadece bıtkıselle dıp boyatabılırsın dedi 6 aylıkken dıp boyattım
Eagle564 ZeynepKrc bende doktoruma sordm mecbur kalmadıça boyama dedi ama aynı senin gibi beyazları çok organik boya ile boyayabilirsin dedi
Aibar ZeynepKrc canım gratis te saç boyası spreyleri var geçici. Ben ondan kullanıyorum dipteki beyazlarım için. Gayette memnunum. Saçını her yıkamadan sonra spreyi sıkıyorsun. Hiç ıslak görünmüyor
Cigdem07 ZeynepKrc 3. Ayım bitti boyadım ama açma işlemi felan yapılmadı normal küllü kumral dip boyası yaptım kendim evde havadar bi mekanda yapabilirsin balkonda boyadım. Şuan 5 aylık hamileyim şükür bi yaramazlık yok ☺️ Ben hastanede çalışan ebe arkadaşa sormuştum tanıdık hiç bi zararı yok dedi . Yine siz bilirsiniz tamamen size kalmış ☺️🙏
AtlasAnnesi ZeynepKrc Saldım gitti 😁 9 aydır boyatmıyorum, benim de karameldi rengi şimdi dipler iyice geldi boy kısmı abuk subuk bir şekilde açıldı tam çingene gibi oldum 😆😆 ama buna da alışıyor insan bebeğimin sağlığından önemli değil sonuçta