GamzeSerhat Kızlar merhaba dün kontrolüm vardı gittiğimizde keseyi gördük 11 milim ve 6 haftalık keseye göre adet tarihime göre ise 7 hafta 3 günlüktü daha önce de yazmıştım kese görünmedi diye o zaman 4 haftalıkmış bizim miniğimiz 😌 sorum şu biz dün bebeği göremedik 25 milime kadar bebeği göremememiz normal dedi doktor siz kaç kese kaç milimken bebişinizi gördünüz 😍 bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aysimatugce GamzeSerhat Canm ultrasnda bakti doktorum karindan goremedi vajinal muayene sonrasi gordu keseyi 5+4 bizimkide Pazrteside kalp atisini dinleyecegiz kismet olursa
Dmlsnmzz GamzeSerhat canım 5 6 haftada keseyı gorduk 8. Haftada kalp atısını duyduk 😬bebıslerımız o kadar kucukkı mercımek gıbı göstermıyorlar kendılerını az sabır 👍👍👍
liya GamzeSerhat benimde 8haftalıkken göründü onun harici dr bana şunu söyledi kese var bebek yok sonra ki kontrolde bebek var kalp sesi yok bu olay anneye zararlı hemen alırım benim için 2 dakkalık iş demişti 😡 ona inanıp helki bebeğimi kürtaj yapabilirdim. aklıma geldikçe deliriyorum.
muzisyenanne06 6+3 de bebeği gördüm kalbini de duydum ama daha geç de görülebiliyor vajinal ultrasonla bakılması daha net sonuca ulaştırıyor 👼🏼 Fakat son adet tarihine göre hesaplamada bebek 1 hafta büyük görülebilirmiş bende 2 hafta bekledim görmek için inşallah kısa sürede sizde kavuşursunuz 😇
BsrArif Aysimatugce ben de 5+5 im bana üç hafta sonrasına randevu verdi 27 kasım da kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi doktor sen pazartesi inşallah duyabilirsin 😊
dilaraserdar ben 5+1 de keseyi gördüm, yolk sac ‘da belli oluyor dedi doktor ama biz pek anlayamadık tabi 😬 7. haftada kesenin içinde bebek görüldü, kese de baya büyümüştü, kalp atışını da duymuştuk 🙏🤗ama mm’lik ölçülerini hatırlamıyorum şu an ..
Aytenkesgin Benimde 5+4 bakalım pazartesi günü doktora gidicem geçen hafta gittim görünmedi doktorum haftaya gel görünebilir dedi inşallah pazartesi günü görürüm