alinci01 LinaPrenses ya bu nişan bana neden gelmiyor😂Çocuğum daha ne kadar beklicek içeride merak ediyorum 😂
Baby23 LinaPrenses ya nasıl bişey geldi sizden benden de geldi yarım saat önce resim yollayabilir misiniz cektiyseniz ?
Nagihantilbac LinaPrenses canım hayırlı olsun. Varsa bi resmini atabilirmisin. İlk hamileliğim ne şekilde geliyor bilmiyorum nişan denilen şey.
LinaPrenses hunilimom hafif hafif belim kasigim agriyo geciyo. Geri ilk gebeligimde ani dgum oldu suyum gelmisti bunda nisani gorunce heyecan yaptm😀
LinaPrenses Baby23 canim cekmedim valla pembe sumukdu bsydi biraz klozete dusmus kurularkn peceteye bulasti inanamadim uykulu yanlismi gruyom dedm bidaha sildim yine ayni bide ishal oldm belim karnim agryo hafif hafif
Baby23 LinaPrenses benimde öyle profilime girerseniz bende açtığım postta paylaşmıştım sizinkide öyle bir şey mi geldi 38+1 im ben
LinaPrenses Nagihantilbac inan heycndan cekmk aklima glmedi cnm pembe sumuksu bi akintydi kiyu kivmli olunca anlysn zaten bnmde ilk defa basima geldi 2. Ama😊
LinaPrenses alinci01 masallah senin baya cok olmus Rabbim saglikla kurtarsn canim umudunu yitrme gelr😀😀😀
Nagihantilbac LinaPrenses inşallah bende anlarım az önce biri daha post açmıştı onda da kahverengi gelmiş. Acaba benimki ne renk olur bilmiyorum. Ama heyecandan unutmazsam çekip atıcam bende ☺️😁
LinaPrenses Nagihantilbac evet nerdeyse ayni anda glmis ama o akililik edip cekmis 😀ben ati verdim valla kalbim yerinden cikcak gibi oldu bide titrmye basladm hemn kocisi uyandrdm ama sagolsn hemn uyuu geri daha glmez diye 😀
Nagihantilbac LinaPrenses ahahhaha 😁 genelde nişanı gelenler bi kaç gün sonra doğuruyormuş öyle yazıyorlar. İnşallah senin de öyle olur. Sancılarını takip etmen gerekiyor tabi ☺️ hayırlısıyla tek bi avazda çıkar inşallah