Benimcanimoglum_55 Kızlar 19 +6 günlük hamileyim ve dişim çok ağrıyor uykudan kalkıyorum ağrısına.. hamileyken tedavi gören var mi bebeğe bir zararı olur mu? Ağrıyı hafifletmek için ne yapabilirim ya lütfen bilgisi olanlar yardım etsin agri icindeyimmmm
hunilimom Benimcanimoglum_55 ilk ve son 3 ay diş tedavisi göremiyoruz malesef ama sizin haftanız iyi doktorunuzdan bir kağıtla diş tedavisi uygularlar nasıl bir ağrı bilmiyorum tabi dolgu ağrısımi çürük mu vs gargara sirkeli şu karbonatlı su ile en azından bir nebzede olsa iyi gelir karanfil aynı şekilde hiç olmazsa bir tane parol için sabah doktora gidersiniz geçmiş olsun 🙏
Neheaaei Benimcanimoglum_55 diş hekimine gidebilirsiniz yarın.. gebelikte diş problemleri eğer iltihap olduysa daha büyük sorunlara yol açabiliyor erken doğuma kadar götürüyor Dr.Banu Çiftçi’nin videoları var bu konuda izleyebilirsiniz.. ben 5+2 haftalık gebeyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım kadın doğumcumla da görüştüm öncesinde izin verdi tedaviye.. ilk 3 ay diş röntgeni çekilmesine izin vermiyorlar ama onun dışında her türlü diş tedavisine izin var.. 2.trimesterda her şey yapıyorlar son 3 ay ise gebe strese girmesin diye ertelenebilir bir durum varsa müdahale edilmiyor ama diş ağrılarına müdahale ediyorlar.. bazı diş hekimleri ilk 3 ay için kalp atışı vardır yazısı isteyebiliyorlarmış doktorum öyle söyledi ama benim diş hekimim istemedi.. diş ağrısı çok başka ertelemeyin bi görünün ve doktorunuza da danışın
Benimcanimoglum_55 hunilimom col teşekkürler karanfil deniyorum ama bir zararı yoktur dimi uyuşturuyor ağzımı
Neheaaei hunilimom ilk 3 ay diş röntgenine izin yok sadece, onun dışında tedavi uyguluyorlar kendimden biliyorum
Damlalarla Karanfil yağı varsa dişinede diş etinede onu damlat yada kulak pamuğuyla sür faydasını görürsün inşallah🙏
Watermelon Bence siz önce diş hekimine görünün ve onun aldığı kararı kadın doğumcunuza danışarak hareket edin. Ben 28. haftamda 20’lik dişimi lokal anestezi ile çektirmek zorunda kaldım. Bir sıkıntı olmadı.