Dizman Sol tarafimdan oyle bi vuruyor ki bu boyleyse dogum da nasil agri olur diyorum sicaklik oluyo yapiyo resmem dogum mu basliyo 12 gibi birkere oldu simdi uykudan. Uyandim ayni sekilde 🙄
Demirinannesi1 Dizman bende merak ediyorum suan aşırı belim agriyor kasiklarim adet olcakmisim gibi bide ishalim bence benm doğum yakın🤣
Esramese Dizman 3gundur neler cekiyorm dr gitmedm evde dogurcam bu gidisle bugun dahada artti sag bacagima sanci giriyor artk karnim tas kesiliyo cok kasiliyor belimden bacagima vuruyo karin agrisi cabasi alttaki baskiyi demiyorm bile 😭 37+3
hunilimom Demirinannesi1 doğum yapmış tecrübeli biri olarak ishal doğum belirtisidir bebek aşağı indiği için bağırsaklar yer acıyor bende olmamıştı kabız olmuştum çok zor aman dikkat edin birden kesiklerin doğum ağrısı sürekli ve şiddeti artarak gelir ilk 20 dakika da bir olur daha sonra 10 dakika 5 dakika şeklinde devan eder ne yaparsan yap geçmez
Dizman hunilimom ithal yok kabizlik var bende de sol tarafimda inanilmaz derec de sidddrtli yakin bi agri ilk defa boyle bi drum oldu suan biraz daha oldu daha az ve daha kisa surdu
Esramese hunilimom Canim bende sorim bari rahim kasilmasindan kastlari bebegn toplanip gerilmesimi oluyor
Zelalzelal hunilimom bende 37+3m ve isal oldum ağrım var ama çok hafif ishal doğum belirtisidir yazmışsınız ama yaz ayındayız ben kavun karpuz kayısı çok yiyorum sevdiğim için onun için isal oldum sandım ve 2 3 defa lavaboya çıktım ondan sonra düzeldi benim de ilk gebelik
Sedef-345 Dizman 38+5 te Doğum yaptım . Gece 2,5 da suyum geldi sızıntı şeklinde sonra sancım hafiften başladı. Hem kasık hemde bele vuran. Sonra sonra şiddetide arttı süreside kısaldı.
hunilimom Dizman duş al canım ılık uzan dakika tut ağrım siddetlenicekmi felan takip et olmadi bi acile gidersin nst çekilir
Esramese hunilimom rahatlama 0 ve 1saattr nerdeyse tas gibi geriliyo normal haraketleri kalmadı artk 3gundur ayni aci 37+3uz kusturucak beni 😭
hunilimom Esramese benim hiç kasilmam olmadı acısını bilemicem canım ovala karnıni çok hareketsiz olmasida iyi değil