Beyzanurlina Demirinannesi1 biraz büyüdü canım normaldede buyuktu🤣 o deyil gogus ucu etrafı cok karardı🙈
gulertkn benim normalde de 90dı şimdi 95c kalıp bile canımı yakıyor artık resmen sırtımı kamburlaştırdılar çok kötü bişey. Küçültme ameliyatı olmayı bile düşünüyorum cidden ağrısı çok berbat bişey
Minnosizmmm Demirinannesi1 zaten dolgundu ama hamile kalınca öyle bi şiştiler ki şuan kendimi holstein inekler gibi hissediyorum geçen bikini denedim böyle bi büyüme yok yani çocuk doğup sütten kesilince kesinlikle küçültme ameliyatı olacam 😂😂
lilamom Demirinannesi1 kac haftaliksinki canim git gide buyuyor doguma kadar benimde kucuktu baya buyudu
lilamom Demirinannesi1 ee sen baya dogurcan nerdeyse :) yapisaldir o zaman ben 35 im iki katina cikti nerdeyse ama hamileyken buyumese bile dogum yapinca sut doldugu icin sisiyomus canim bide gogsun buyuklugu kucuklugu emzirmeyle alakali degil ya cok takma bence hatta gogus buyuk olunca bebegin emmesi zorlasiyormus benim katildigim gebe egitiminde oyle denmisti
Fdle Demirinannesi1 9+5im 80 takardım şuan 85 e geçtim çok aşırı büyümedi ama ilerleyen zamanlar da büyür mü bilmiyorum