Umze Arkadaşlar bugün Allahın izniyle 99 günümüz kaldı. Tüm yavrucakların sağlıkla gelmesini diliyorum. Rabbim isteyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah. Bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.
Ozge3747 Umze Benim de 9 günüm var, 108 kaldı. Ama sezeryan olacağım için 15 gün öncesini hesaplamak beni mutlu ediyor, yine de uygulamada iki basamaklı sayıları görmek için gün sayıyorum🤗
PembeKoala Umze benim de 108 günüm kaldı aynı şekilde bende çiftli sayılara geçmeyi bekliyorum askerlik gibi gün sayıyoruz :))
Umze Eceyavuz aynen çok şükür çok çabuk geçiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Umze Serapozdemir tabi keyifleri ne bağlı belki daha erken belki daha geç belli olmaz da. İşte uygulamada böyle sayıları görmek mutlu ediyor. Bu arada soyisimlerimiz aynı 🙈
Umze Senazencir maşallah siz 10 gün önden gidiyorsunuz. Direk terazi Burcu bebek. Bende terazi olmasını çok isterim. Bakalım nasip...
Ozge3747 Umze Hayır ilk bebeğim, zorunlu sezeryan ama öyle olmasaydı da isteğe bağlı sezeryan olacaktı
Serapozdemir Umze bana 23 Ekim’e kadar beklemeyecek gibi geliyor erkek geç gelir derler ama bilmiyorum. Ne güzel bir tesadüf olmuş böyle soyisimler aynı bebişlerin gelme tarihi aynı ☺️
Umze Ozge3747 şimdiden belli oluyor mu ya sezeyan mı normal mi. Doktorum hiç bu konuda bişey demedi. Gerçi daha erken diye düşünüyorum ama. Gerçi sizin ne gibi Bi problem var bilmiyorum ama. Sağlıcakla gelsinler de geliş biçimleri fark etmez 😊. Laf aramızda sezeryandan korkuyorum da birazcık ben 🙈