DenizadanTalay 34 haftadayım ilk Zamanlarda olan şeyler yeniden başladı midem değil Gırtlağım yanıyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı
Nuranyldrm DenizadanTalay maalesef ben midem hiç yanmaz ama boğazım fena yanıyor ağzımdan ateş çıkacak sanki doktor şurup vermişti onu kullanıyorum 1 saat rahatlatıyor yine aynı devam ediyor 😞
Az_s DenizadanTalay bende de malesef oyle. Devamli degilde ac oldugumda yaniyor, bazeen yemek yedigim zaman birde gece. Elmayla hallediyorum. Baldizim elma ye gecer dedi ise yariyor vallah
baharclk DenizadanTalay bende 30.haftadaym gırtlağımmi desem yemek borummu çayır cayir yandi gecen hafta doktora gittigimde soyledm ilac verdi daha bikere kullandım gecti yani sinir oldm 😁 tesadüf demek ki bu hafta geçecekti ama gerçekten dehşet bi yanma mide yanmasi dgl asagida dgl oyle boğazda soguk sut bana iyi geliyordu en azından o anlamda geciriyordu rahat uyuyordm
Haticeozkan Sirtinizi basinizla.ayni hiza yapip dumduz yatin ben gceleei bu sorunu bor tek.boyle.yeniyorum gunduzlere bir care bulamadim ama 😊
EnginDenizim Kuru nohutla buldum ben careyi 2 3 tane atiyorum agzima yumuşayınca cigneyip yutuyoeum yada 1 2 saat suda bekletip yiyorum. Ne varsa eskilerde var babannemin tavsiyesi 🤗