Sabia Marinnn ben 3 ay önce Atilla bey doğumumu yaptı a dan z ye herşeyi anlatır ilgilenir her gittiğimizde herşeyine çok dikkatli bakar. Kilo konusunda çok takıntılıdır. Ki bana da hamileliğim boyunca diyet yaptırdı sadece 7 kilo aldım Allah razı olsun hep kızardı bana ben bazen çok üzülüodum ama şimdi iyiki kızmış beni durdurmuş diyorum. O yüzden kilonuza dikkat edin👍🏻Sezeryan yaptım doğumumu ve çok rahattı dikişlerim ve ben çok çabuk toparlandım
Sabia Marinnn ben 3 ay önce Atilla bey doğumumu yaptı a dan z ye herşeyi anlatır ilgilenir her gittiğimizde herşeyine çok dikkatli bakar. Kilo konusunda çok takıntılıdır. Ki bana da hamileliğim boyunca diyet yaptırdı sadece 7 kilo aldım Allah razı olsun hep kızardı bana ben bazen çok üzülüodum ama şimdi iyiki kızmış beni durdurmuş diyorum. O yüzden kilonuza dikkat edin👍🏻Sezeryan yaptım doğumumu ve çok rahattı dikişlerim ve ben çok çabuk toparlandım
Marinnn Sabia ne guzel saglikla kucagina almissiniz Rabbim acisini gostermesin bende 17 haftaligim bi 7 kilo verdim keske alabilsem😁
Elif2534 Ukalaade baypark hospital Yeliz gümüş çok mükemmel doktor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor tavsiye ederim
Esramese Elif2534 cok yakinmda ama arkadsmzi karninda ölmus bebegyle evine yollamislr kizida zehirliyordu o yuzden hic ayagm gitmiyor
Elif2534 Esramese ben ilk doğumu da o hastanede yaptım ve bizim akrabalar hep o hastanede ve o doktor da yaptım onu yolluyor Yeliz hocamı acaba sanmam o şekilde yollucağını Bi tane daha var bayan doktor cemile hanım diye
Ukalaade Mlssa Bu hafta orda ayrıntılı ultrasonum var ya kadın sağlığı merkezi yada Avrasya’yı düşünüyorum 🧐
Sabia Ukalaade ben hem avrasyaya hemde çapaya gittim Avrasya da Atilla bey sorun gördü çapaya da gittim ve ücretsiz çok da güzel ilgileniyolar
Marinnn Sabia insallah canim bende kilo vermek istemiyorum ama bu istahsizlik ve kusmalar bitirdi beni 😩
mom_to_be Sabia zorunlu sezeryan mıydı yani riskiniz neydi bende atilla beye gidiyorum da isteğe bağlı sezeryan istiyorum bakalım fiyat ne olacak
birannee Başarı hastanesi Çağla Jasmin Sezer çok iyi bir doktor, maddiyattan ötürü gitmeyi bıraktım ama çok sevecen bir kadın, tavsiye ederim.
Ukalaade birannee Başarı hastanesi tavsiye etmiyorum Selim’e hanıma gittim hiç memnun kalmadım baştan savma her iki bayanda Çağla’da aynı şekilde lafı cımbızla alıyorsun bir ton para ödedik hiç memnun kalmadım
Esramese Haticemre21 daha cok tazeeee🤗 ben 6ci aya kadar arnavutkoy devlete gittim gürsel otluya durumum yoktu ama ozeldeki bi doktr kadar ilgili ve bilgili şen şakrak simdi ise cok sukur rabbim oguzu cikardi karsimiza ablam dogumunu yapti oguzda sira bende