zezeeyyy 40+3 teyim halen tık yok ve bebeğim çok hareketli benden sonra olan tüm arkadaşlarım doğurdu sıcak duşlar yürüyüşler hurmalar bana mısın demedi😭
Elena4 zezeeyyy al benden de o kadar nişan gelmesine rağmen hala tık yok yürüyüşler platesler bana mısın demedi 😂
Elena4 zezeeyyy al benden de o kadar nişan gelmesine rağmen hala tık yok yürüyüşler platesler bana mısın demedi 😂
Sarya_lina zezeeyyy sorma canım sabırsızlanıyorum doğsun diye ama bayada alışkanlık oldu sanki koca göbekle dolanmak dua edelimde bugün yarın gelsinler sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah 😊🙏🏻
Dryoyr Bende 40+5 oldum hala gelen giden yok perşembe gününe kadar zaman verdi doktorum gelmezse perşembe sezeryan oluyorum😌
bebekteyaparimkariyerde zezeeyyy banada babamızın demiyor yaaa dün belki iki saat yürüdüm belki sancılarım başlar diye yok sabahtan akşama kadar temizlik yapıyorum eğilirken squat yapar gibi eğiliyorum hurma yedim kürünü bile sıcak duşlar sular yok delircem gari.
zezeeyyy bebekteyaparimkariyerde hiç birisi işe yaramıyor sanırım bizde canları ne zaman isterse o zaman gelecekler🥰