Oglumm Gebelikde ilk hareketi nasıl hissettiniz kaç haftalıkdınız acaba? 16 +3 üm hareket hissedemedim daha normal mi sizce
Melektrk Oglumm korkma canım erken daha ben de 18 e girince minik bişeyler hissetmiştim şimdi 19 un içindeyiz kahvaltıdan sonra coşuyor beyfendi 😂😂😂
CerenAkbulut Oglumm henüz çok erken. Doktorlar 18-22 arası derler genelde, bende 22. haftamda hissettim ilk hareketleri, o da çok ufak tefek.
Seyma1234 18 den sonra zaten hafif tekme gibi olmaya başladı 20 den sonra gayet net hissetmeye başladım bide doktorum zayıf oldugun için daha rahat hissedersin demişti etkisi varmıdır bilmem ama her çocuk kendine göre farklı yakında hissedersin annesi 💐
Sirine Haftadayım bazen tekme değilde dalgalanma şeklinde hissediyorum 🥰🤗 ilk gebeligim. Genelde biseyler yiyip uzandığımda fark ediliyor azda olsa
Ceyda28 Ben 11.haftadan itibaren minik minik hissetmeye başlamıştım şuan 20 haftayı Geçiyoruz tekmelere başladı kızım🤗ama kişiden kişiye değişiyor telaş yapma sağlıcakla kucağına alırsın İnşaAllah 😘
Anacsevgidolumelek Oglumm daha erken zaten ilk gebeliklerde gec hissedilebiliyormus ben 18+5tim hissettigimde :)
R_Arslan Oglumm ilk gebeliklerde 20den sonra hissedilr genelde ben 12.haftada segerme hissettim 17den sonra da netleşti hareketleri tekmeleri🤗🌸