Haticemre0625 Bebeğin cinsiyetini anlamanın yada tahmin etmenin yolu var mı bilenler yazabilir mi ? ☺️
yorumcuanneniz Haticemre0625 valla hic bir yolu yok söylenilenlerin hepsi tesadüf haftasını beklemek en mantıklısı 👏
Oglumm Haticemre0625 hep ekşi mayhoş seyler yedim gögüslerim büyüdü hep kızın olacak dediler ama ters köşe oglum olacak o yüzden sabır 😪😂😂
Akademisyenanne Haticemre0625 ben babanne usulu alyans testi yaptim. Dogru cikti. Babannem kucukken hamile kuzenlerime cok yapardi. Hic yanildigi olmadi rahmetlinin😊 hikmet elinde midir testte midir bilmem.
Haticemre0625 yorumcuanneniz ilk hamileliğim ve daha 10. Cu haftamdayım ve sağlıklı olmasını istiyorum tabiki ama merak ediyorum açıkcası☺️
yorumcuanneniz Haticemre0625 bende inanılmaz merak ediyordum anlıyorum sizi ama burada yok idrara karbonat koy yok cin takvimi sag sol tüp falan derler bunların hepsi teori 😊 Allah gönlünüze göre versin insallah ❤🌹
Mervealya18 İnstagramda bi site var 10 tl karşılığı senin yumurtlama zAmanından bebeğin cinsiyyetini bulabiliyo
Akademisyenanne Haticemre0625 alyans daire cizerse kiz, ileri geri yaparsa erkek😅 cok ilkel bir yontem tabi. Yanilma payi olabilir 😅
Beyza1234r Bence görmeden anlayamazsın yani bir doktor dışında bulmak zor sadece tahminlerle beynini yersin belki tutarsa tahminin tutar bilemezsin en iyisi sabırlı ol hayırlısını iste o mutlulugu ancak bir doktordan duyunca tadabilirsin 🐣😁