m_eva24 Frdvs valla bende 7+1 de en son muayene oldum herşey yolundaydı 1 Aydan beri gitmiyorum 11.haftada gitmiş olucam haftaya Pazartesi bakalım bende korkuyorum ama
Akademisyenanne m_eva24 cok tesekkur ederim desteginiz icin🙏🏻 Bazi İnsanlar yaftalamayi cok seviyor. Allah boyle kotu kalplerden korusun.
Akademisyenanne eydaDoanBayram evet cok normal geliyor. Her insanin basina gelebilcek birsey. Ben burda acip ic camasirim nasil demedim. Cirkin zihniyetinizi ve yorumlarinizi alin gidin burdan. Gercekten kotu kalplisiniz. Burdaki insanlar beni degil sizi kiniyor.
Akademisyenanne Frdvs dikkat cekmeyi seviyor ya. Hic kaileye almamak lazim. İnsan kinadigi seyi yasamadan ölmezmis. Allah yine de dunku korkumu kimseye yasatmasin. Ona da kalbine gore versin.
Dilaraatac Aynı olayı 4.haftamda bende yaşamıştım.Edep yahu diye ackutan bitini yarımsaat içinde 120yorumla linç etmişti kız kardeşler ☺️ Kudurun !!! Edep sizin tekelinizde değil her lekemi kanmı diye korkan anne adayıda o fotoğrafltı paylaşacak
Akademisyenanne Dilaraatac kadin dayanismasi 😊💪🏻 Maalesef boyle orumcek zihniyetli cok forumda. Neyseki sizin gibi anlayisli insanlar var. Yoksa hic cekilmez burasi🌸
Esesen Ilknur_emin su gibi olan akıntı da normal mi sizde de oluyor mu ya da sarımsı. Bazen sarımsı bazen su gibi
Duygu19031903 Esesen bende oluyor canım bende çok korkuyorum olunca suyum sızıyo falam sanıyorum . 14 haftalığız
Esesen Duygu19031903 doktora hiç sordun mu canım benim 1 aydır falan oluyor 21 haftalığız şimdi. Bugün detaylı ultrason için radyologa gittim suyu iyi dedi bebeğin anlamadım
Duygu19031903 Esesen mantar olduğumu söyledi canım ftil kullanıyorum suan yarın doktora gidicem bakalım tekrar sorucam
Esesen Duygu19031903 bende vardı zaten de doktor önenli biley değil dedi fitil tehlikeli olabiliyormuş bence krem kullan
Esesen Ilknur_emin heh gözünü seveyim ya ben de normaldir diyordum hep de burda tehlikeli bebeğin suyu azalır gibisinden mesajlar gördüm korktum. Bazen açık sarı bazen de su gibi ggelçyor renksiz ve su gibi akışkan normal yani dimi senin de böyleydi
Ilknur_emin Esesen evet balm normal ama bu aralar fazla şu iç bebeğinin sağlığı için ama akintidan korkma
azizeguneyy Akademisyenanne düşük riski olanlara progestan yazıp veriyolar valla anlamıyorum bazı doktorları kullanmayı bırakman iyi olmuş ben hamileliğim boyunca folik asit dışında bişey kullanmadım çok sağlıklıyız şuan
Akademisyenanne azizeguneyy aslinda doktora sormadan birakmamak gerekiyormus. Acile gittigimde sordum. Birakabilirsin dedi doktor.