Munilice Selamlar, benim gebeliğim henüz çok yeni fakat çatlak oluşumu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Daha önce kullandığınız ve faydasını gördüğünüz bir krem var ya da doğal bir yöntem. Teşekkürler şimdiden :)
Buharaa Munilice badem yağı bebek yağı zeytin yağı sürdüm krem kullanmadım hic ama yağların hic faydasını görmedim karnim çatır çatır çatladı hala daha çatlıyor 😅 ebeme sordum o senin derinle alakali bi durum sen ne surersen sür catlicaksa çatlar çünkü icten gelen bi durum dedi
Mucizem00 Munilice Gördüğüm duyduğum okuduğum bütün her şeyi denedim en pahalı kremi de aldım çatlayacagın varsa Her türlü Çatlıyorsun. boş yere para verdim herseye 😂
nefiseee Munilice naparsan yap genetiğinde varsa çatlıyorsun. Ben Hindistan cevizi yağı, lierac krem, tatlı badem yağı, bebek yağı falan ne bulduysam sürdüm kullandım ama 34. Haftadan sonra çatır çatır çatladı karnım ve bir türlü de önüne geçemiyorum 😔
Zeynep16 Munilice ben 31 haftalık hamileyim badem yağı sürüyorum her gece maşallah hiç çatlağım yok şimdilik tabi😆😆😊
melikeyakisikli canım bende 15+6 haftalığım baya araştırdım çevremdeki doğum yapan akrabalarımda lierac kremini önerdi onu kullanıyorum aynı zamanda bebe yağı da kullanıyorum ama biraz genetikmiş galiba bu çatlak işi
Munilice melikeyakisikli evet sanırım iç karın bölgesinin genişliğiyle alakalıymış. Ben de o kremi bir deneyeyim bakalım belki faydası dokunur.😑🙄
melikeyakisikli Munilice inşallah faydasını görürsün canım ama üzülme bebeğin sağlıkla gelsinde herşeyin bi tedavisi var artık 😌
Mucizem00 Munilice belki sizde işe yarar bilemiyorum ama kadınların %90 çatlıyor ne kullansada😂 o kadar çok abartılı pahalı seyler ama yinede