Pelintaner Artık gecem gündüzüm kalmadı her gun her saat mi olur bu kramplar birde sadece bir yerde olsa iyi her iki koluma her iki bacagima birden giriyor ne yapacam bilemiyorum...
Ozgur94 Pelintaner magnezyum ilacı . Benimde karnımda kramplar vardı bir aysıe kullanıyprum çok şükğr iyiye gidiypr
Pelintaner anapanda12 maden suyu zararli diyorlar oyle bisey var mi Ozgur94 benim karındada oluyo ama onları artk hissetmiyorum bunlardan dolayı Iremgokce kaçınci aydan sonra kesiyorlar
anapanda12 Magnezyum ilacı başlanır, birde sade maden suyu tüketmeye çalış bu da çok iyi geliyor, yalnız alırken magnezyum miktarına iyi bak kiminde 0,16 oluyor kiminde daha yüksek ben içeriği yüksek olanı seçiyorum genelde kızıkayınki tercihim
anapanda12 Pelintaner 28. Haftadan bu yana günde bi tane içiyorum ve bebeğim de bende sağlıklıyız kramplarım en az seviyeye indi şükür
Pelintaner Pelintaner cok tesekkürler arkadaşlar maden suyunu açtım içiyorum şu an insallah iyi gelir 😊
Gmzyrli Pelintaner her ay doktor kontrolüne gitmiyor musun anlatmadın mı sorununu ki gece gündüz kramp ağrısı çekiyorsun maden suyunun zararlı olduğunu sanıyorsun magnezyumdan haberin yok
Masalimmkizim Pelintaner Canim bak simdi Agri giricegini anladigin at yataktaysan ne yap biliyomusun . Hemen ayagini asagiya indir bastir semsert dümdüz bas yatağa anlatabildimmi bilmiyorum . Yüzüstü şekilde iki ayağinıda bük bas yere basıyomus gibi canım hemen geciyo agırmıyo Baska birsey iyi gelmiyor hersey boşuna yani canim
58denizfatos60 Pelintaner magnezyum eksikliğinden ilacım var olmasına rağmen devam ediyordu burda bi fırmda okudum sade soda ve gece yatmadan önce kramp olan bölgeye benim özellikle bacaklarımda oluyordu kolonya sürün şükür bana çok iyi geldi geçmiş olsun hayırlı doğumlar