Deletedmom2224 h61 1.20 de 0.100 gibi klasik gebelik yok değeridir malesef artacağını sanmam ama yine de rabbim bilir
gamzeveysel h61 Umutlandırmak istemiyorum ama bende buna benzer bir durum yaşadım adete bir iki gün kala filan kan testinde belli olur normalde bende negatif cıktı ama meğer hamileymişim ❤️ Allah seninde gönlüne göre versin inşallah .
R_Arslan h61 kan sonucuyla idrar testi cok farkli cikmis sevinmek veya uzulmek icin erken 3 gun gecsin birdaha kan ver bakalim. Rabbim gonlune gore versin insaAllah❤
h61 Mona_rosa önce gebelik testi yaptım hafif çizgi çıkınca evde ovulasyon testi vardı birde ondan bakayım dedim onları yaptım
Annesininbitanesi0 h61 gecikmeden sonra test yaptın mı yapmadıysan yap ben 19 aralıkta oldum 19 ocak da bekledim içime bir his doğdu test yapayım dedim 23 ocakta ve o gün çift çizgiyi gördüm canım büyük ihtimalle Hamile olabilirsin 😊👏🏻
h61 Annesininbitanesi0 en son adet günü kan testi yaptım negatifti 10 beklicem olmazsam test yapıcam tekrar
Gunalp2345 h61 canım anlamadığım adete 3 gün kala neden ovülasyon testi yaptınız onların ikisi ovülasyon testi , gebelik testinde ise silik bir çizgi var . Bir kaç güne adet olmazsınız tekrar kan vermeniz en mantıklısı
h61 Gunalp2345 gebelik testi silik çıkınca evde ovulasyon vardı onunla da deneyeyim dedim onlarda böyle çıktı ondan yaptım ovulasyonla da gebelik anlaşılıyormuş yaa o yüzden
Kubraarikan h61 geç döllenme olabilir benim bir hafta geç döllenme oldu 👍🏻 Beklemeni tavsiye ederim benimde adetten önce yapılan testlerden yapmıştım biri silik çizgi çıktı sonra birkaç gün geçince kanımda çıktı
Ozdem h61 canım hayırlısı olsun strese sokma kendini geç döllenme olabilir, bence bir 1hafta 10 gün bekle değerlerinde yükselme olabilir içini ferah tut.