Kubraaa_1908 Benim kusum 35. Haftada fakat ultrason kağıdında 36 olarak gozukuyor biz butun ayrintiliyi felan yaptirdigimizda da 1 hafta onde oldugu soylenmisti bizim dogumumuzu etkiler mi ?
Yigitalpinannesi Kubraaa_1908 hayir canim sadee normal dogum yapman biraz zor olur o kadar kilolu olucagi icin
Iremgokce Kubraaa_1908 benim en baştan beri 2 hafta önde olduğu için doktor adet tarihini geri aldı ama bir hafta için nasıl olur fikrim yok canım
Yaser27 Kubraaa_1908 sezeryan olursa bi kaç gün erken olabilirsin mesela benim de 1 hafta önde gelişimi iyi kilosu falan yani o yüzden tam 38+0 da olacağız yani çarşamba günü
Kubraaa_1908 Bide mesela ultrason kagidinda hep farkli dogum tarihleri yaziyor ama doktorumuz 19 agustos dedi 😊
Kubraaa_1908 Ben Allah icimi biliyor normal cok istiyorum Rabbim insallah normal nasip eder ama daha doktorumuz hic bisey demedi
Civciv123 Kubraaa_1908 ay benimde 19 ağustos doğum şuan 35+1 im ama ultrasonda 1 hafta önde söylüyo doktor hep bende bunu merak ediyordum acaba doğumu etkilermi diye en son 32. Hafta gitmiştim 47 cm 2.200 gramdı