ozlembsra_ Arkadaşlar 12. Haftadayım bulantılarım azalacağına arttı. Hiç bir şey yiyemiyorum su içemiyorum yemeye zorlandığımda 5 dakika sonra kusuyorum. Doktorum geçecek diyor ama çok halsiz kaldım pskolojim bozuldu artık ne olur çözüm tavsiye bekliyorum
defne55 ozlembsra_ çözümü yok canım malesef ya her böyle olduğunda hastaneye gidip serum taktircaksin yada doktorundan ilaç isticeksin onlarda bi kaç saatliğine rahatlatıyor onun haricinde çubuk leblebi vs hiç biseyin faydasını görmedim ben
Melihadur ozlembsra_ canım 33+4 ve hala mide bulantılarım devam ediyor dua et geçicidir benim gibi hamileliğin boyunca mide bulantısı yaşamasın inşallah
H1z2a3 ozlembsra_ canım bn kızımda Doğuma gittiğimde bile kusuyordum hem sancı çekiyordum hem kusuyordum kimi insanlarda 4 Aydan sonra geçiyor kimi insanlarda Doğuma kadar sürüyor umarım seninki geçer çünkü çok zor bir şey
ozlembsra_ Sağolun cevaplarınız için ben de bugün hastaneye yattım serumla besleniyorum inşaAllah geçer hayal edemiyorum o kadar uzun Allah yardımcımız olsun 😊