Evet bazıları bilir burda aktif bir üyeydim. Cuma günü 38+5 te normal kontrol İçin hastaneye gittim. Doktor bebeğimin suyunu az buldu. Usg de 3980 gram çıkıyor. Yukarı detaylı usg ye yolladı beni. Orda da aynı kilo suyu normal gibi dedi. Doktorum bir daha bakmak istedi. Neyse eda suyu azalmaya döndü sınır da Pazartesi gel kararımızı veririz pelvik muayenene göre dedi. Hocam Pazartesi tatil dedim. Huzursuz oldu çık ebe bugünde baksın beni arasın sende bekle beni dedi. Çıktım ebeyi bekledim .geldi beni muayene etti aldı eline telefonun😂 0 açıklık yumuşama yok kanala İnmemiş dedi doktora. Kendi aralarında konuşuyorlar tamam sabah 7 de gelir. Hazırlıklı ameliyat olcak şekilde . Tamam ben riskleri söyledim. E tabi kabul etcek hocam riske atmaz .... böyle devam ediyordu konuşma.
Ebe geldi tekrar kızım evet çatın mükemmel Harika bir normal Doğum olabilirdi ama mümkün değil şuan için o yüzden sabah sezeryana giriyorsun. Riske atmayacaksın dimi ?
E ben tabi ağlıyorum . Nasıl olur diye onlar anlattıkça anlatıyor. Cumartesi sabah geldim epidural tercih ettim. Tüm dokunuşları hissediyorsun tabi 🥺 çekiştiriyor heryerimi doktor 😂 ben konuşuyorum boyuna saçmalıyorum 😂
Allahımmmm sonra o ses ıngaaa ıngaaa nasıl ağlıyor 😂ben neden bu kadar çok ağlıyor versenize hadi diyorum . Ciğerleri için ağlaması çok iyi diyor doktor bir yandan. 5 dk geçti kızımı getirdi yanağıma koydu hemşire hiç ağlamadım . Ağlarda nabzı tansiyon değişir beni bayıltırlar diye sıktın kendimi. Yine de bi sakinleştirici verdiler doktora dikişleri sordum hatırlamıyorum ne dedi 😂 en güzel yanı odama gittim bebeğimi getirdiler ayık olarak tüm süreci yaşadım. Güzel kızım küçük doğdu 3660 gram 55 cm Boyu babasına benzemiş 😂 şuan Yanımda uyuyor darısı sizlerin başına