Selam güzel anneler. 4 haftalıktan itibaren grubun sessiz ama sıkı takipçilerindendim. 6 haftalık kontrole gittiğimizde iki kese oluşmuştu ve ikiz olduklarını öğrendik meleklerimin. İlk günden havalara uçmuştuk. Çünkü ilk gebeliğimde meleğim 39 haftalıkken annesini bırakmış tam bir melek olmayı seçmişti. Benim için çok zor zamanlardı ve yaklaşık 3 yılın ardından hamile kalabilmiştim. Bu seferki hamilelik yolculuğumun benim için daha stresli ve riskli olduğunu en başından biliyordum. Çok şükürki gebelik boyunca ne bende ne de bebeklerde hiçbir sıkıntı yaşamadık. Zaten hamileliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı ve aspirine başlamıştı doktorum. Zaman zaman bebeklerimin arasında gerilik oluyordu ama ikizler de bu durumu normal olarak karşıladı doktorlar. Zaten bu sefer tek doktorla da yetinmeyip başka doktorlara da göründük. Çok şükür hiçbiri olumsuz konuşmadı.
Sonunda geçtiğimiz Cuma günü 12 Temmuz da biri saat 10.34 te diğeri saat 10.35 te kızlarım dünyaya gözlerini açtılar. Gebeliğimin 35+6 ıncı haftasındaydım. En başından beri kendimi ve ailemi her türlü sonuca alıştırmışım ki bebeklerimi yanımızda görünce hepimiz bir şok yaşadık ilk başta. Biri 2.400 gr 45cm, diğeri 2.300 gr 45cm olarak doğdular. Ciğerleri ve emmeleri iyi olduğu için kuveze gereksinim olmadı. Şimdi evimizdeyiz ve bir rüyanın nasıl gerçeğe dönüştüğünü anlamaya çalışıyoruz. Benim maceram burda sona erdi. Umarım allahım bundan sonra güzel kaderler yazar ve mutlu bir ömür nasip eder. Bebek bekleyen tüm annelerin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını, bebek isteyen herkesin de en kısa zamanda arzusuna kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum.