RabiaMm Kızlar 30.haftamdayım şimdi ve şunu çok merak ediyorum, bebeğin Doğum pozisyonuna geldiğini nasıl anlarım? Bunu anlamanın bir yolu var mı?
CicekGirayBysl RabiaMm önceden tekmelerinden ve hıçkırığından anlayabiliyordum 34 haftaya kadar baş gelişti. 1 haftadır yan duruş usg de görüntülendi. Şimdi sadece hıçkırıktan anlayabiliyorum yerini. Hala yan duruşuz 😔
SemaSalihh RabiaMm Canım hıçkırıklarını tam genital bölgemin üzerinde hissediyorum ve de göğsümün altında tekmeklerini hissedebiliyorum Zaten doktorum döndüğünü söyledi
kevserk Sanırım doktorunuz ultrasonla baktığında anlayabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında anlaşıldığı oluyorsa tecrübeli anneler bizi bilgilendirsin inşallah ☺️
RabiaMm CicekGirayBysl geçen hafta doktor makat geliş demişti, ama bugün farklı bir baskı var acaba döndü mü diye Merak ediyorum. Nasıl belirtileri oluyordu baş geliş olunca canım?
CicekGirayBysl RabiaMm alt tarafa daha çok baskı tekmeleri göğsümün altında ve hıçkırığı da kaşıklarıma yakın hissediyordum canım. Şimdi hıçkırığı yan taraflarımda tekmeleri yan tarafımda. Gene alt tarafta çok baskı hissediyorum ama eskisi gibi degil. Bebek toplandığında sırtını kafasını ayırt edebiliyorum
ozgurhayalim Valla canım 36. Hafta ve benimki dönmedi tekmeleri aşağıda hissediyorum. Dönerse yukarıda hissedersin
RabiaMm SemaSalihh Denal Tugba12345 seyma281015 ozgurhayalim Tamam kızlar çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için☺️
RabiaMm SemaSalihh Denal Tugba12345 seyma281015 ozgurhayalim Tamam kızlar çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için☺️
seyma281015 Haftamız bitmek üzere benimki de hala ters. Tekmelerden anlarsınız az çok. Bide bebeğin başı yukarda olduğu için mide yanmalarım çok 😔
RabiaMm CicekGirayBysl ya ben şu hıçkırık olayını anlamadım canım, hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz? Nasıl birşey?
Nhislie Anlarsın, elinle karnını yavaş yavaş yokla sert olan yeri avuç içinle yokla kafası ortadaysa şeklinden anlıyorsun zaten, yok anlamazsan da bi kere eğer döndüyse yukarıda ki baskı azalıyor hıçkırıklarını da takip edebilirsin