Prensesannesiiiiiii Merhabalar 30+3 gebeyim bebeğimin boyu 33 cm kilosu 1560 gram bana az geldi sizinkiler ne kadar acaba?🌸
HazelBaskal Prensesannesiiiiiii 31+3deyiz suan 30 da gtmistim kontrole boyunu net soyleyemeyiz ama 1600 grm dediler oglusuma🤗 az degil seninki de herkeste farkli oluyor zaten hic strese sokma kendini
Zeytin Prensesannesiiiiiii biz 27 haftalıkken 981gramdı üç haftada o kadar kilo alıyor mu süpermiş 👏 ben de bizimki iyi almış diye düşünüyordum sizinki de çok iyi
Eliftotree Prensesannesiiiiiii son 25+3 te gitmistim o zaman 710gramdı şimdi 27+4 olduk inşAllah benim de 30lu haftalarda sizin kadar olur maşAllah ☺
Senailhan Gulsen55 Ben de en son 29+5 de gittim bizim de karın çevresinde gerilik var ve kilosu 1088 gr di sizinki yine iyiymiş
Osse Prensesannesiiiiiii bebeğin boyu önemli değil önemli olan kilosudur. Beslenmeniz iyi ise bebeğin kilo durumu anne babanın veya ailedeki genetik duruma bağlıdır ve bebekleri kıyaslanmak gerektiğini düşünüyorum
linaaaa Prensesannesiiiiiii 28 haftada gittim 1.150 gr 35 cm di 💗 kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor zaten son aylarda daha hızlı kilo alırlarmış
Osse Sempatik bende yabancıların yazdığı gebelikle ilgili bir kitap var ordan bakmıştım ona göre 29 ve 30. Haftalar 8. Ay diyor. 33 ve 36. Haftalara da 9. Ay diyor
Babyinlove Sempatik gün olarak 210.günden 240.güne kadar 8.Ay tatlım 😍 240 270 arası 9.ay sonrası 10 gün zaten 😍❤