Melikebolat Kızlar 30 haftami dolduruyorum ama halen prensesimin bi ismi yok siz neler koyacaksiniz hem düsünenlerede fikir olur benim Aylin hosuma gidiyo bu aralar ama tek isimde istemiyorum kafalar karisik 😑😊
Minikkalbimm MinikPrensesAnnesi elisa yahudilerdeki elizabeth isminin türkçedeki versiyonuymuş bizde çok begenmiştik elisa koyacaktık ama detaylı bi araştırınca vazgeçtik💁🏻
YeterK Melikebolat Gökçe isminin anlamı : Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli. Hilal de, ay ın ilk şekli. Oda gökle alakalı yani. :) Ben çok beğeniyorum, çokta duymadım çevremde, kulağa hoş geliyor 🌸
Melikebolat Dizce Aylin ismi cok mu kılasik uz7n zamandir aylin ismiyoede karsilasmadim postlardada gormedim hic koyan fazla yok
A_S_K Melikebolat bence şimdi popüler olan kısa ve hoş olmayan isimlere nazaran Aylin çok nazik, kibar, hoş bir isim tek başına öok güzel 🌸
Melikebolat deletedmom9494 aynen 13.12.18 :) cok sevindim gunu gunune ayni biriyle karsilastigim icin :)