Çok uzatmadan konuya gireyim 😊 Kızlar perşembe günü nişanım geldi diye sormuştum burda size 2 cm açıklık var yaklaşık demişlerdi yürü dedi bol bol doktorum sonra cuma aksamina doğru sancı hissetmeye başladım gittik hastaneye gece 11 gibi belki doğum olur diye cantayla açıklık 3 4 cm dediler yatış yapalım istersen dediler baktım düşündüm şimdi sabaha kadar ağrıyı tek başıma yanımda kimse olmadan cekecektim dedim en azından eve gideyim annem eşim masaj yapar dayanirim neyse yatışı kabul etmedim geldim eve sancılarım bı sure aynı devam etti belimde ağrılar vardı annem gelmişti memleketten çağırınca sağolsun gece çoğunlukla anneme masaj yaptırdım belime ara sıra eşim yaptı saat 3 bucuktan sonra yaklaşık sancılarım daha artmaya başladı ara sıra kalkıp yürüdüm ev içinde ama yine aynı yine de yürümek çok faydalı sancı gelse de gerçekten neyse daha sonra kendimi tembihledim yarım saatte bir saate bakıp ister istemez dedim ki sabret sabaha kadar ucunda kızıma kavuscam sonuçta dedim neyse sabah 7 buçuk oldu kayınvalidem gidelim hastaneye dedi üstümde pijamalarla öylece gittim sonra 8 gibi doğumhaneye girdim alttan baktılar açıklık 6 7 cm dediler uzan sedyeye geliyorum birazdan dedi ebe iyiki de yatmamisim hemen bı yarım saat gelsin diye bekledim nerdeyse o sırada yürüdüm sürekli ben de baktım büyük tuvalet yapma hissim geliyo dedim kimse yok mu sonra 5 dk sonra geldiler nst ye bağladılar orda da sancı çektim 10 15 dk nst sürdü ama dayanamadım arada bağırdım ister istemez sonra geldiler doğum odasına alalım nolcaksa orda olsun falan dediler girdim oraya ebe bilgilerimi soruyo falan o ara dedim abla geliyo galiba duramıyorum dedi ki ikinma ayaktayken derin nefes al ver sabret biraz daha neyse 2 3 dk zor dayandım yok duramıyorum dedim geç o zaman alalım seni dedi yattım suyun geldi mi diye sordular yok dedim suyumu patlattılar içimden sıcak su akti gitti 😂 sonra sancim geldikçe okunmaya başladım o sıra ara ara soru soruyorlar sancin yokken nefes al ver dediler sancı geldikçe hem bağırıp hem ikindim olmaz öyle sen yorulursun dedi büyük tuvalet yapıyomus gibi ikin dediler başladım öyle aferin dediler bı yandan da sanki ilk doğum değilmiş gibi ne güzel diye bı yandan da sakinleştirmeye calisiyolar derken kesi attılar malesef baktılar bebek gelip gidiyo kesince hissettim ister istemez uyusturmadilar çünkü sonra 4 5 ikinmaya bebek geldi şükür ama bu sefer de kucağıma koydular ağlamadı 😔 solunum sıkıntısı oldu kızımın 😔 hemen yana aldılar oksijen falan derken başka hastaneye sevk ettiler sonra inşallah yarın çıkar bugün cikarmadilar ama 😔 sonra dikis rahim temizliği vs derken oldu bitti işte 😂 uzun olduysa kusuruma bakmayın kızlar 🙈 varsa sorular alabilirim ben de 😊