Esraeray Kızlar yolu yarıladık ama isim konusunda net değiliz Mustafa Efe diyoruz Efe isimli çocukların çok yaramaz olduğu söyleniyor çevremde karar veremiyoruz siz neler düşünüyorsunuz isim konusunda fikirlere açığız...
Ayse_Gul Esraeray bizde Efe istiyorduk herkes aynı şeyi söyledi yaramaz oluyorlar diye bizde vazgeçtik 💁🏻♀️
Esraeray Ascvk Mustafa ismi kayınpederimin ismi efe isminide ben istiyordum ama bilemiyoruz kararsızlık
Esraeray Nergis34 Mustafa Ege yada Efe bakalım karar vericez inş akıllı uslu hayırlı evlatlarımız olur☺️
ygmrsfk Ama bir o kadarda Zeki oluyor Efe isimli çocuklar 👶❤️ Hem hangi bebek/çocuk yaramaz değil ki 🙈😬 sağlikla gelsin inşallah 🙏
Esraeray ygmrsfk amin bende aynı düşüncedeyim ama kararda veremiyoruz eşimde bana bırakıyor kararsızlık seviyem☺️
Esraeray Ayse_Gul Eray eşimin ismi hem benim hem eşimin ismine uyumlu olsun istiyoruz ben de çok seviyorum
Hurit Esraeray yani işime göre çocuğun yaramazlığı olmaz bence efe isimli yaramaz çocuğu olan insanların uydurması felan diye düşünüyorum 😁 Benimde bildiğim bı kaç efe var ama gayet akıllı uslulardi .Ama bana kalırsa iki isimden ziyade tek isim en güzel Mustafa ismi çok asil bir isim yanına başka isim koymaya gerek yok nasıl olsa insanlar sadece bir tanesini söylüyorlar
Esraeray Hurit evet mantıklı yetiştirme tarzı en önemlisi özellikle eşim babasının ismi olduğu için birisi kötü söz söylerse zoruma gider isim daha ekliyelim ama bizim bulduğumuz ismi kullanalım diyor bende Efe ismini çok beğeniyorum sırf millet öle diyor diye vazgeçiyorum sonra ben yetiştiricem kime ne diyorum bekliyoruz.
Hurit Esraeray aynen öyle canım insanlar hep söylerler konuşurlar banada bebeğinizin ismini ne dusunuyosunuz diyorlar söyledikten sonra sanki fikirlerini sormuşum gibi o ismi koyma bence hiç güzel değil diyolar.Bebek senin bebeğin kim ne derse desinn sen efe ismini kullanınca mutlu olacaksın gerisinin hiç önemi yok .Bebek doğar yanına ziyarete gelirler aa bu bebek zayıf değil mi aaaa onu yaptı mı bunu yapıyor musun bence öyle yapma bence böyle yapma neler neler diyecekler şimdiden kendini alıştır insanların ne soyledigini pek umursama seninde dediğin gibi önemli olan yetiştirme tarzı