AyseMiracCAN Arkadaşlar merhaba, bebeğim için önerebileceğiniz beşik ve bebek arabası marka, modelleri nelerdir ? İlk bebeğime hamileyim, tecrübesiz bir anne adayı olarak görüş ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli. 😊
Nil123 AyseMiracCAN Canım ben bütün araştırmalarım sonucu anne yanı aldın chicconun. Bebek arabası olarakta 2. El stokke👍🏻 Hem uygun hem temiz bulunabiliyor🙃 tabi tercih meselesi🙃
Bertevc AyseMiracCAN play beşikler var Doğumdan itibaren kullanılıyor ve büyüyor 6-7 yaşa kadar kullanılıyor, hem anne yanı olabiliyor hem de ileri de çocuğunuza oda yapacaksanız onu sedir gibi de kullanabiliyorsunuz. Ben onlardan alıcam babymall ve joker de var
Serpilsaltikalp AyseMiracCAN beşik çilekten aldık. Çok memnunuz. Bebek arabası da Kraft fit çok kullanışlı fakat ağır. Daha hafif bir araba istiyorsanız greentom’u çok beğeniyorum. 6kg sadece. Fiyatıda 1500.2500 arasında değişiyor. Kraft a göre daha uygun
Muhendisanne AyseMiracCAN ben sunny baby tesla aldim. Travel sistem. Daha doğum olmadi ama sürüşü çok rahat. Hiç ağır bir şey sürüyor gibi hissermiyorsinuz. Ana kucağı ile satılıyor. Indirimde iken 990 a almıştık. Uzun zaman kullanılacak bir urun bana kalırsa. Açıp kapatması kolay ama tabi bi kucakta bebek bir de elde bebek arabası kaldırmak elbette tek başınıza olduğunuz bir anda zor olur. 😌 bebek beşiği olarak hepsiburada dan heyner ahşap beşik aldım. Henüz yolda daha gelmedi ama herkes memnun kalmış çok araştırdım.. 5 yaşına kadar kullanılabilir, asansörlü ön korkuluk, anne yani beşik olma özelliği ve ilerleyen yaslar için yatak kısmının aşağı kadar inmesi özellikleri var. Nevresimi ile 600 tl ye aldık 😊
Aysekadir benimde ilk gebeligim ama Instagram'da bebek arabası için bu siteye bakmanizi tavsiye ederim çok uygun guvenilir sayfa ve çok kaliteli ürünleriBenetoshop
Ates007 Ben epey araştırdım. Travel sistem kesinlikle almıcam. Hem hantal hem ağır. Baston tarzı alıp ana kucağını ayrı almayı düşünüyorum. Marka olarakta mamas papas düşünüyorum. Sadece modelde kararsız kaldım. Armadillo xt2 mi 3 mü bilemedik
AyseMiracCAN Ates007 Evet travel sistem için bende aynı düşünceler içerisindeyim. Benim içinde önemli olan pratik ve hafif modeller. Öneriniz olan markayı inceleyeceğim teşekkür ediyorum 👍🏻
AyseMiracCAN Nil123 Anne yanı sepet beşiğe hevesim vardı fakat çoğu kullanıcılar ilk 6 ay kullanımdan sonra kullanamayacağımı söylediler. Bende vazgeçerek sallanabilir beşik sonrası yatak olabilen 5-6 yaşına kadar kullanabileceğimiz mobilya beşikleri araştırır oldum. Teşekkür ediyorum 👍🏻
Nil123 AyseMiracCAN Ben de sepet beşiğin kullanışlı olduğuny düşünmüyorum. ama anne yanı gerçekten çok güzel tavsiye ederim. Daha sonrası kullanamayacağı dönem içinde montessori tercihim oldu. Rica ederim ne demek
Ayslbrt Nil123 aynen bende anne yanı ve montessori istiyorum aldınız mı eğer aldıysanız nerden aldınız acaba
Bertevc https://www.babymall.com.tr/urun/bambidoo-play-beyaz-besik-ve-uyku-seti-70x120-cm-gri-mavi https://www.joker.com.tr/urun/stokke-sleepi-yatak-white-1271?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI4aWgzfm24wIVmK3tCh2DIQhREAQYAyABEgKcM_D_BwE
Ates007 Tugbakaya ana kucağını da aldınız mı peki? Yoksa sadece araba mı aldınız? Çünkü bu arabalar için ilk doğumdan itibaren kullanılabilir diyorlar ama ben bilemedim
Xmom Litetrax 3 aldim travel sistem mantıklı gelmedi bana pusetimiz de vardı zaten. Besik olarak da meltem mobilya düşünüyorum mondo bambino ya da pupilla ama henüz modeline karar vermiş değilim
AyseMiracCAN Xmom Pupilla model çok hoş duruyor yalnız sadece 0-3 yaş kullanıma uygun olduğu için elemek durumunda kaldım.
Ates007 Tugbakaya evet e bebekte böyle bi kampanya var da oradaki satıcılar insanın aklını öyle bir karıştırıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum 😀
Elif_oz Tugbakaya Bu nasil oluyor, puset aynı marka mi bana hiç. Bahseden olmadı.armadillo flip txe baktık bizde ama 😊
Xmom AyseMiracCAN ben şu an oda yapmayı düşünmüyorum. 2 yaş gibi odasını ayıracağım zaman oda takimi alacağım o yüzden bu şekilde almak çok işime gelecek gibi duruyor. Büyüyen beşik düşünüyorsanız onun dar olduğunu normal bazalar gibi olmadığını duymuştum. Kullanmadım ama aklınızda bulunsun 🌹
AyseMiracCAN Serpilsaltikalp Çilek markasının modelleride çok hoş duruyor, fiyatları nasıl sizce diğer markalar göre?