Premsesimvaar Kızlar 2 saattir belime sancı girip duruyor bel dediğim sağ tarafım adet sancısı gibi bide inceden bir sızı sanki adet olacağım gibi biranda kuvvetlense acidan duramam hissediyorum kendimi bacaklarım uyuştu. Sizce ne den ne yapmalıyım?
Esramese Premsesimvaar gece bndedr oldu zorla uyudm sabhta farknda olmadan yüzüstü yatmışım oglanin tekmelerine uyandim karnim patlick kadar sert ve kasiklarim aciyodu suan yok yalanci sancilar sanirim ama bacak uyusma kismi katliamdi
Gazell Premsesimvaar bende 34teyim inan aynı acıyı çekiyorum ama artmiyor sancısı hep aynı sızı var orda
Premsesimvaar Esramese ayy Allah korusun öyle yatmaktan korkuyorum hala var benim sağ tarafım da sancı belkide yalancı sancılar dır
eymen08arass Premsesimvaar aylık sancı o banada oluyor 35haftaligim doktor olur bu haftalar bebeğin hareket ediyosa korkma dedi suyun gelince akintin çoğalırsa gelirsin dedi
Esramese Premsesimvaar mide agrisi yaniyor zehir zembelek bide huzursz bacak sendrmu yasiyorum yogun bi sekilde