Askkokuluyavrum 37aysgl 31. Haftadayim hala yumuşak çok erken canim 😬 zamanla sertleşir de çok iyi bisey degil zaten sertleşmesi
Mirayecemm 37aysgl ben de 17+ 1 kasıklarım sert sadece bir de gördüklerinde karnın hiç çıkmamış diyorlar aslında bana göre baya var senin durumun nasıl? Hareketlerini tam hissedemiyorum arada seyirme oluyor ama bebek mi emin değilim 🤦♀️
Didemocak 37aysgl sertleşmesi mi gerekiyormus 33 haftalık hamileyim ilk nasılsa hala aynı sadece oğlum hareket ediyor sık sık onun değişikliği var
Mervemim Ben 38+5 im hala taş gibi değil bazı karınlar var cok sert oluyor kişiden kişiye mi değişiyor bilemiyorum 🤗
37aysgl Mutlu_E yok canım arada kasıklarıma yakın Mısır patlarmış gibi oluyo ama gaz mı seyirmemi anlamıyorum henüz
Ogzde Bende 18. Haftadayım hala hissetmedim gerçi ben kiloluyum hala yüz üstü yatabiliyorum bi o zaman bişiler hisseder gibi oluyorum oda gazmı ne bilemiyorum 🤷♀️
37aysgl Mirayecemm benim biraz çıktı canım bana görene var ama dışardan hamile olduğum çokta anlaşılmıyo