Ebbruu 37.haftamda çatı muaynem yapıldı doktor ve ebe 2cm açılmışsın 1haftaya gelir Bebek dediler şimdi 38+1iz gelen giden yok sadece adet sancısına benzer sancılar vurup gidiyor günde 2kere aynı şeyi yaşayan varmı ne zaman doğumunuz oldu açılmadan sonra ?
Elena4 Ebbruu 37 haftalıgım benim de 2 cm açıklığım var Bi de dün nişan geldi hala gelen giden yok belim çok ağrıyor. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin 😔🙏
Zeynepadem Ebbruu Benimde 35 haftada 2 cm açıklık var 36 oldum sadece arada sancı oluyo ne zaman dogar bende bilmiyorum 😌
Derryaa Ebbruu bende 39 haftalığım çatı muayenesi yapılmadı daha ama iki gündr çok ağrım var kasıklara vuruyor sıcak duş rahatlatıyor sadece gelse artık biran önce
Ebbruu Elena4 benimde belim çok kötü resmen adet olamazsın 1,2gün önce sancı çekeriz ya öyle oluyorum ama geçiyor yani arası çok kısa vurmuyor beklemekte kötü 😌
Elena4 Ebbruu avucumun yarısı kadar sümüksü koyu Bi yapısı vardı hafif kanlı. Normal akıntı gibi değil yani
Merveykaya Elena4 benimde aynı canım 37+5 im 2 gün önce geldi nişanım 2 cm açıklıpkm var ama sancım yok evde bekliyorum 🙈
Smiyye Ben de 38 haftalık oldum birkaç gündür adet sancısı var nişan olduğunu düşündüğüm akıntı geldi ve kasıklarımda hissediyorum açıklık da 1 cm çıkmıştı 37 de bakalım artık ben de merak ediyorum tam tarih ne olacak bu belirtiler yalan mı gerçek mi😆
Merveykaya Bayanlar aşırı bel ağrısı yaşıyorum bugün ama dopum sancısıyla alakalı olabilirmi bilmiyorum nişanım geldi sancı bekliyorum
ipeksi Merveykaya dinlendiğiniz de geçmiyor hafiflemiyorsa Doğum sancısıdır pilates yapma ihtimaliniz varsa yapın merdiven inin çökün yürüyüş yapın nefes egzersizleri yapın açılmanız ilerler
ipeksi Ebbruu ben de 38+1 im 3 gün sonra kontrolüm var aynı şekilde günde 3 4 kez şiddetli düzensiz yalancı sancılarım oluyor bazen belden bazen kasıktan saplanıyor.