Bernaylmz Mevsimbahar okuduğum en güzel doğummm inşallah bizede böylesi nasip olur allah analı babalı büyütsün tebrikler ♥️🙏🏻
neslihanuluumut Mevsimbahar canım rabbim evladını sana bağışlasın doğum hikayeni o kadar güzel yazmışsınki okudukça doğurasım geldi 😊😊😊bende yarın 36+0 haftalık oluyorum.tam kaç haftalıkta doğum yaptın
Mevsimbahar neslihanuluumut 37+0 haftalık normal doğum sezaryen doğum, nasıl doğarsa doğsun yeterki sağlıkla kucağınza alın eşi benzeri olmayan bir duygu ya rabbim herkese nasip etsin acı macı hepsi o anlık
neslihanuluumut Mevsimbahar maşallah baya erken gelmiş bende heyecanlandm şimdi canım bebeğin kaç kilo doğdu cinsiyeti neydi
Mevsimbahar Tugcetekin aynen aynen benimde öyle bi sanki muhabbetim geçti, ilaçta yapma fırsatları olmadı midemi boşaltmam için, iyi kide oraları batırmadım Allaha şükür 🙈
Mevsimbahar neslihanuluumut bigün önve çatı muayenem oldu yorumlarda ondanda bahsettim oda hiç korkulacak bişey değildi herşey sizde bitiyor doktora güvenin, ertesi gün doğurdum. 2500 doğdu kız bebek z😊
Esra7814 Mevsimbahar 10 numara doğum hikayesi diye buna denir 😄😄😄 maşallahhhh umarm bu şekilde yaşarım hemencecik biter saatlerce cekmeyi bnde istemiyorm hemen ıkınma kısmına gecmek ve kurtulmak istiyorum 😄
SevalK Mevsimbahar hahahah çoook güzel bir doğum hikayesi olmuşş herkese böyle kolay doğumlar inşallahhh🌺🤰🏼